Jump to content

Sea of Thieves izlazi u martu naredne godine


SolidChief

Recommended Posts

Sea-of-Thieves.jpg?fit=450%2C253

Sea of Thieves, nakon dugo čekanja i pregršt alfa testiranja, konačno ima tačan datum izlaska za Windows 10 računare i Xbox One, a to je 20. mart naredne godine.

Ova multiplejer avantura sa piratima je dobila i novi trejler koji nam prikazuje kakve nas sve to stvari očekuju. A sam sajt igre je dobio pregršt novih informacija, podeljenih na sekcije, kako bi se fanovima razjasnilo šta tačno mogu očekivati od Sea of Thieves.

Svet timskog rada

Prva je vezana za timski rad, gde je objašnjeno da je ključno održavati komunikaciju sa saigračima, kao i da mapa igre predstavlja jedan ogroman otvoreni svet, u kome svaki brod na horizontu predstavlja određenu ekipu igrača.

Svet Legendi

Druga sekcija objašnjjava kako igrači imaju svu slobodu u formiranju sopstvenog identiteta i da uz visoki nivo kastomizacije mogu izgledati jedinstveno, reputacija je takođe bitna, pošto će na osnovu nje igrači dobijati veće nagrade.

Svet susretanja

Igrači se mogu sustetati sa raznim i opasnim čudovištima, otkrivati deliće istorije, ali i sa onima koji se nisu odali piratskom životu već rade kao trgovci, i pokušavaju da vode mirniji život koliko god je to moguće.

sea-of-thieves-shark_encounter_ii-740x41

Svet akcije

Akcije će svakako biti na sve strane tako da nije najpametnije spustiti gard i oružja uvek moraju biti na gotovs. Ponekad opasnost neće dolaziti od strane drugih pirata i nemani, već od nemirnog mora i besnih oluja.

Svet istraživanja

Sea of Thieves je više nego dobrodošao za one sa istraživačkim duhom, pošto postoji pregršt pećina, tvrđava i drugih tajnovitih mesta, koja samo čekaju da budu otkrivena.

Sa objavom datuma izlaska omogućeno je i prenaručivanje.

sea-of-thievestroubled_waters_ii-740x416

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...