Jump to content

Kreatori Dark Souls serijala tizuju novu igru!


SolidChief

Recommended Posts

FromSoftware-new-project.jpg?fit=450%2C2

Ove noći je The Game Awards 2017 bio bogatiji nego ikada, videli smo veliki broj trejlera, najava, novosti, potvrda i drugih zanimljivih informacija za nas gejmere.

Među gostima na dodeli bio je i FromSoftware, svima nama poznat po sjajnom serijalu hardkor teškog i izazovnog RPG-a, Dark Souls, smeštenog u  mračno gotičko okruženje prepuno raznoraznih demona i nakaza.

Momci i devojke iz ovog studija su nam sinoć doneli specijalan tizer trejler koji nam nagoveštava novu igru. U tridesetak sekundi, koliko traje snimak, vidimo nekakvu spravu za koju nismo sigurni šta je, ali zvuk natezanja i kanap oblivljen krvlju nas asociraju na nekakvo mučenje (ukoliko neko zna šta je naprava sa trejlera, napišite u komentarima!). U pozadini se nalazi šilo zabodeno u neke spise, a na kraju trejlera se pojavljuje poruka da “Senka umire dva puta”.

Naravno, Reddit i forumi su već puni nagađanja šta može da bude. Neki misle da je Bloodborne 2, drugi zbog reči “senka” misle da je u pitanju rimejk igre Shadow Tower, dok treći kažu da možda ima veze sa Tenchu. Sve su ovo, naravno, igre koje je ranije radio FromSoftware, ali ko zna, možda je u pitanju neki potpuno novi svet, nevezan za ranije serijale i igre?

U svakom slučaju, pogledajte tizer, pa sami procenite.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...