Jump to content

Dying Light dobija ekspanziju koja donosi PvP bitke u battle royale stilu


SolidChief

Recommended Posts

dying_light_bad_blood-1.jpg?fit=450%2C25

Praćeno ogromnim uspehom koji je postigao PUBG, mnogi developeri su se okrenuli ka izradi igara sa akcentom na battle royale žanr, među kojima su Epic Games sa svojom igrom Fortnite, a nedavno i Warface.

Tom trendu se pridružuje i Techland koji na brojne zahteve fanova, i to izvan planiranog DLC sadržaja za Dying Light, donosi Bad Blood – samostalnu multiplejer ekspanziju u battle royale stilu.

Ukupno 6 igrača će se po meču naći u  neprijateljskoj zoni sa ciljem da pre nego što mrak padne pobegnu sa tog područja. Kako bi se stekla šansa za evakuaciju potrebno je sakupiti što više krvi od inficiranih, tu igrači mogu sarađivati ili se boriti svaki za sebe, ali to značajno smanjuje šanse za preživljavanje.

“Naš cilj je da zadovoljimo zahteve igrača za kompetitivnim PvP gejmplejom i da istražujemo nove smernice u Dying Light multiplejer iskustvu. Pošto je Bad Blood kreiran na zahtev fanova, želimo da povratna informacija bude najbitniji deo tokom razvoja”, izjavio je  producent studija, Timon Smektala.

Bad Blood ekspanzija stiže negde tokom naredne godine, a prijave za besplatno testiranje na Steamu su otvorene i to možete učiniti putem ovog linka.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...