Jump to content

Pomeren datum izlaska za Far Cry 5 i The Crew 2


SolidChief

Recommended Posts

Far-Cry-5.jpg?fit=450%2C261

Neke od najiščekivanijih igara koje nam naredne godine dolaze od strane kompanije Ubisoft, Far Cry 5 i The Crew 2, neće izaći kao što je prvobitno planirano već nešto kasnije.

Far Cry 5 će sada izaći mesec dana kasnije, odnosno 27. marta 2018. godine, kako bi developeri imali vremena da uvedu dodatna poboljšanja u samu igru i donesu kompletnije gejming iskustvo. Nove informacije o igri nas očekuju sutra, 8. decembra.

The Crew 2 je odložen ali nije poznat tačan novi datum izlaska, ali je najavljeno da će izaći u prvoj polovini fiskalne 2018.-19. umesto 16. marta. Cilj je da se u dodatnim mesecima sprovedu dodatna testiranja sa igračima i igra izradi prema njihovim očekivanjima.

Pomeren je datum izlaska još jedne igre, koja za sada nije poznata javnosti i ona će izaći za celu godinu kasnije nego što je prvobitno bio plan.

Ubisoft je takođe pružio i detalje o planiranim profitima za kraj tekuće fiskalne godine, kao i za narednu. Profit za treći kvartal ove godine je povećana za čak 60 miliona, dok se za narednu godinu planira profit od preko 2 milijarde, u  čemu će najveći udeo imati Skull & Bones i tri za sada još nenajavljene franšize.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...