Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
Lucky

Dota 2 – Capcom i Valve na korak od saradnje

Recommended Posts

Lucky   
amaterasu.jpg?fit=480%2C480

Capcom, tvorci legendarnih igara Street Fighter, Resident Evil, Devil May Cry, su se odlučili da na jedan krajnje neobičan način promovišu svoju igru Okami HD. Naime, Japanci su se povezali sa američkom kompanijom Valve i predložili im koncept za kurira unutar igre Dota 2. Kurir po imenu Amaterasu se trenutno nalazi unutar Dota radionice (workshop) gdje članovi zajednice mogu glasati da li ovaj model zaslužuje svoje mjesto unutar same igre.

 

Sudeći po komentarima unutar same radionice i po Reddit postovima, ovaj kurir će postati dio igre relativno brzo.

Sama priroda ovog simpatičnog vučka savršeno odgovara tematici, sa obzirom na to da se Amaterasu smatra pomagačem onih kojima pomoć očajnički treba. A ko je očajniji od jadnog supporta na kojeg se istresa kompletan tim? Mada mislim da ni sama Boginja Sunca ne može pomoći supportu kojem random Rus igra core heroja.

ingame-amaterasu.jpg?resize=600%2C338

Ovo nije prvi put da Valve sarađuje sa “stranim” izvorima tokom implementiranja stvari unutar svojih igara. Konkretno vezano za Dotu 2, Valve je sarađivao sa Square Enix (Final Fantasy, Type-0 HD) i Adult Swim Games (Rick & Morty announcer pack). Takođe, ideju za Glados announcera su uzeli iz svoje igre Portal.

amaterasu-front.jpg?resize=266%2C209

Vjerujemo da će američka kompanija nastaviti tradiciju, te da će se ovaj prelijepi kurir naći pri ruci svim dota igračima voljnim da izdvoje, za sada, nepoznatu sumu novca kako bi Boginju Sunca dodali svojoj kolekciji.

Za sam kraj, ukoliko među vama ima ljubitelja originalne igre Okami HD, premijera ovog klasika je zakazana za sledeću nedelju (tačnije 12. decembar), a novitet je to što će sada biti dostupna i za PC, kao i za PS4, i XBOX ONE konzole.

Pročitajte više na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this