Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
SolidChief

Prošlog vikenda banovano više od 100,000 varaliza iz PUBG-a

Recommended Posts

pubg2-e1509529212562.png?fit=450%2C188

Fenomen kakav je PlayerUnknown’s Battlegrounds je za manje od godinu dana prodat u više od 20 miliona primeraka, što naravno znači da se među toliko igrača nađe i veliki broj varalica.

Međutim, BattlEye sistem protiv varanja, kojeg koriste developeri PUBG-a, je samo tokom prošlog vikenda banovao više od 100,000 varalica. Ovaj talas banovanja je nastao kao posledica novih sigurnosnih ispravki, o kojima su developeri nešto ranije govorili.

Sa ovim naletom, ukupan broj banovanih naloga iz ove popularne igre se popeo na neverovatnih 700,000.

After releasing new security updates last week, we banned almost 100,000 PUBG accounts this past weekend totaling over 700,000. That being said, fighting cheaters will always remain WIP and never be solved completely, especially in the most popular Battle Royale game.

— BattlEye (@TheBattlEye) November 14, 2017

BattlEye je na svom Twitter nalogu izneo da im je rešavanje problema sa varalicama prioritet, ali da “nikad neće biti rešen u potpunosti, posebno kada je u pitanju najpopularnija Battle Royale igra.”

Bluehole studiju je naravno jako bitno da održi igru poštenom za sve pošto iz dana u dan privlači sve više i više igrača, a 12. decembra će izaći i za Xbox One konzole, a nešto kasnije na PC-u izlazi iz early accessa na Steamu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this