Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
Zwerko

WoT – proslavite praznik uz x5 XP za prvu pobedu dana

Recommended Posts

Zwerko   
t26e5_1440x900_noc_ru.jpg?fit=600%2C375

Kod nas se 11. septembar slavi kao Dan primirija u Prvom Svetskom ratu dok se u jednom delu zemalja slavi kao Dan veterana posvećen istom događaju. Sve u svemu iako su tada, pre skoro 100 godina, tenkovi tek bili u povoju u World of Tanks za vikend dolazi jako dobar specijal čija je glavna stvari x5 XP za prvu pobedu dana.

Osim toga na raspolaganju su popusti za standardne tenkove – 30% za Tier VI-VII i 15% za Tier VIII-X, kao i popusti na kamuflaže, mesta u garaži i konačno na pretreniranje posade. Tu je i mini-misija gde treba samo da pobedite u pet bitaka gde ste među prvih 10 u timu po iskustvu i dobijate po pet velikih kitova za popravku, za prvu pomoć i automatskih aparata za gašenje požara. Ovu misiju možete raditi do tri puta na dan tako da tokom specijala možete skupiti ukupno po 45 od svake stavke, što čak i ako prodate za kredite donosi solidan profit.

U ponudi premium shopa je ponovo i T26E5 Patriot, američki teški tenk sa jako dobrim karakteristikama koji jako dobro zarađuje kredite.

Više na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this