Jump to content

Najavljen je StarCraft: Rematered!


SolidChief

Recommended Posts

sC-HD.jpg?fit=450%2C212

Blizzard je odlučio da obraduje svoje fanove sa  remasterizovanom verzijom možda i najbolje strategije svih vremena!

Ispostavilo se da su silni tračevi koji se provlače još od prošlog leta bili tačni, Blizzard je zaista radio na peglanju bora skoro 20 godina stare igre. Remasterizovana verzija dolazi sa Brood War ekspanzijom. Za početak, pogledajte šta vas očekuje na leto:

Remasterizovana verzija donosi 4K grafiku, HD sinematike, unapređen audio i punu podršku za onlajn igranje, a tu je i još jedno besplatno iznenađenje. Sam gameplay igre neće biti diran. Pit Stilver, Classic Games senior producer je objasnio razloge remastera:

“StarCraft je i dalje veoma popularan, posebno u Koreji, i pored zastarele onlajn podrške, dotrajale grafike, zvuka i kompatibilnosti. Odlučili smo da ovo bude naše “ljubavno pismo” najvećim fanovima StarCrafta.”

SC-screen.jpg?resize=650%2C406

Uz značajno unapređene vizuale, StarCraft remaster donosi i moderno povezivanje igre uključujući Blizzard App (nekada Battle.net) podršku, unapređene ladder funkcionalnosti, kao i mogućnosti striminga. 

Kao šlag na tortu, objavljeno je i da će Blizzard izbaciti novi patch 1.18 za StarCraft: Brood War nakon čega će StarCraft i Brood War ekspanzija biti besplatni! Remaster neće biti besplatan ali će biti kompatibilan tako da ćete moći da unapredite verziju na remaster sa svim snimljenim pozicijama. Remasterizovana verzija se očekuje na leto. Za sve informacije pratite Play!Zine.

 

Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Kako izgleda kao stari SC?

Meni je ovo jedini pravi način za remaster (a ne reengine) i bukvalno treba destilovati ovaj redraw (pogledajte npr betlšip ili tileset teksture), staviti u špric i ubosti iglom u oko nesrećnicima koji su radili HoMM3 HD.

Sad mogu da redrawuju D2 i na konju smo.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

haha, rekao sam što i vas dvojica. ne znam šta vudz kaže da nisam rekao.

dakle - super je ovo, lepo izgleda, kvalitetno (!), volim što nije strpano u sc2 engine, nevezano za mehanike, čisto vizuelno

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...