Jump to content

Recommended Posts

Logicno je da ce se menjati i personalne misije sa promenom artija, nadjoh ovo za arty misije za stug IV, ima li negde i promene za misije za t55a?

http://twb-balkan.com/update-9-18-izmene-licnih-misija-za-artiljerije/

btw, fino od njih sto su stavili na popust i medium i light granu do leoparda:)

http://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/top-tree-leo1-april-2017/

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

U vidi stvarno, to je baš lepo od njih :)

Paja i ja smo sinoć igrali test server nije loše, zanimljive su promene, a najbolje je što stalno rotira mape, ne može da ti upadne ista više puta za redom niti u par partija tako da je skroz kul za igru. Takođe sad više ne može sa lajtova da se ide na Leoparda 1 direktno, moraš da se odvojiš kod Indien Panzera. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Tacno tako sto Zw kaze, dobili smo istu mapu tek posle 10te partije, ja sam odigrao posle toga jer 3-4 partije i nisam imao "duplikate". Pojedine grane su spojene i neki tenkovi su pomerenu sa Tier 8 na Tier 9, kao sto je npr T49 ubacen T71 na mesto Tier 7.. kod rusa je dodat novi tenk na mesto Tier 7 miislim isto. Artiljerije i dalje imaju poduzi reload time i udaraju uglavnom po 400 (govorim prvenstveno za americku T10) desi se nekad da skoci na 600, ali je preciznija, tako mi deluje, i samo oznacivanje na terenu je jako dobro i korisno, splash dmg radi svoj posao lepo. 

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Upravo to, juriš unaokolo i spotuješ a onda kad se prikradeš nekom od ovih lepi otvorenih TD-ova onda ga zašlajmariš za 900HP :) Meni je na tom tenku malo falilo da dobijem drugu prugu na topu a pri tome nisam imao ni sixth sense :) Ali samo onda prešao da grindam ove druge mada sma ga ostavio u garaži da se vratim na njega u nekom momentu. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Jel si siguran da nisi istripovao:)

btw, evo ukratko sta nas ceka u novom patchu...ne svidja mi se ovo sa artijem uopste, cim su najavili taj stun bio sam skeptican, evo sad i QB slicno kaze...sa druge strane makar cu moci da nastavim grind ka leopardu 1 sa lake grane i sp I c

 

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Smorih se sada, imam sa lakim tenkovima misiju da spotujem 3k dmga u platoonu, a imam i da budem top po expu, pokusavao sam jedno 3-4 dana da resim tu za 3k expa, medjutim bez uspeha. Evo malopre prebacim na tu da budem top u svom timu po iskustvu.. kad ono.. guess what -.-

shot_027.jpg

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...