Jump to content

EG, OG, DC i Ad Finem u polufinalu Dota2 Boston Major


Lucky

Recommended Posts

dota_boston_top4.jpg?fit=576%2C480

Grčki tim je eliminisao i drugog kineskog predstavnika. Američki momci u plavom zaustavili rusku furiju.

Ostala su samo četiri tima na Dota2 Boston Major turniru. Ovog vikenda, Evill Geniuses, OG, Digital Chaos i Ad Finem će se boriti za titulu šampiona u poslednjem Major turniru u 2016 godini.

Evil Geniuses vs Virtus.Pro

Evil Geniuses su eliminisali Virtus.Pro sa 2-0. Momci u plavom su došli pripremljeni za ruske zvezde, te je prva runda završena za samo 19 minuta u korist EG. Druga runda je trajala skoro 60 minuta, gde su oba tima u nekom momentu meča imali prednost. Na kraju je presudio Blademail predmet na SumaiLu i bačeni Divine Rapier od strane no[o]one.

OG vs WG.Unity

OG je uspeo da eliminišu malezijske zvezde, WG.Unity sa 2-1. Prvu rundu OG je izgubio još u drafting fazi, ali je WG.Unity ipak trebalo 56 minuta da da ovu rundu privede kraju. Neiskustvo WG.Unity tima na velikim LANovima i protiv velikih timova su na kraju i bili razlog njihove eliminacije, jer je OG u nastavku uspeo da izjednači i uzme finalnu rundu.

Digital Chaos vs Team NP

Američki duel između Team NP i Digital Chaos se završio pobedom Sunsfanovog tima sa 2-0. Džeki “EternalEnvy” Mao sa svojim odredom, nije imao šanse protiv vicešampiona TI6, koji je obe runde dobio za 47 minuta. Izgledalo je kao da se Team NP gušio tokom ovog meča (ipak je ovo drugi LAN na kome igraju zajedno kao tim), dok je Digital Chaos prikazao top formu.

Ad Finem vs LGD.ForeverYoung

Strastveni i emocionalni grčki tim Ad Finem je eliminisao i drugi kineski tim. Posle pobede nad Newbee, Ad Finem je u četvrtfinalu eliminisao i LGD.ForeverYoung sa 2-1. U prvoj rundi je dominirao Madara na Morphling heroju koji je imao 761 GPM, 423 CS i rezultat od 9-2-7. On je postao pretnja već u 14 minutu kada je sklopio Linken`s Sphere predmet.

Veteran i kapiten LGD.ForeverYoung tima, Žang “xiao8” Ning, se nije predavao te je do izjednačenja svoji tim doveo za 30 minuta. Grcima nije dozvoljena agresivna igra na početku, gde je Alchemist gubio u srednjoj stazi od Timbersawa, te nisu imali momentum koji im je toliko puta pomogao. U odlučujućoj rundi, Maybe Next Time je imao odlučujuću ulogu na Mirani sa rezultatom 7-0-11, kontrolišući tok meča. 30 minuta meča su bili ispunjeni fantastičnom igrom oba tima, gde je jedna loša procena LGD.ForeverYoung tima – Cheese na Outworld Devoureru, koštala kineski tim daljeg plasmana.

Ad Finem se prvi put našao u polufinalu Valveovog turnira dok je ovo e četvrti put da se Evil Geniuses plasiraju u Top 4.

Danas se igraju mečevi polufinala: Evil Geniuses protiv OG i Digital Chaos protiv Ad Finem.

dota_boston_dan4.jpg?resize=820%2C683

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...