Jump to content

Predstavljamo: RUR Hearthstone Liga 2017!


kruko

Recommended Posts

RuR-Hearthstone-Liga-zvani%C4%8Dni-plaka

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo do sada najveći i najambiciozniji Hearthstone projekat u Klan RUR organizaciji – RUR Hearthstone Liga 2017!

Klan RUR i Hearthstone

Ukoliko ste dovaljno dugo na domaćoj Hearthstone sceni, verovatno vam je poznato da je Hearthstone jedna od igara kojoj Klan RUR posebno posvećuje pažnju. Na leto 2014. godine, organizovali smo prvu i do sada jedinu Hearthstone ligu na ovim prostorima, u kojoj je učestovalo preko 120 takmičara!

Ovaj pionirski poduhvat je trajao oko 2 meseca i na kraju je pobednik bila Biljana Brletić (danas Gojković) poznatija kao BicaUbica.

Nakon ove lige, RuR je tokom godina organizovao veilki broj Hearthstone turnira, kako onlajn, tako i LAN. Samo u 2016. godini smo napravili 3 uzbudljiva LAN turnira.

Početkom ove godine smo organizovali RUR Redakcija Edition turnir, gde smo ugostili 8 najboljih takmičara u našoj redakciji, od preko 100 prijavljenih na onlajn kvalifikacijama. U opuštenoj i kućnoj atmosferi naše redakcije, igrači su pokazali sjajne partije i na kraju je titulu odneo Xoron.

Letos smo u saradnji sa organizacijom SeSA još jednom napravili kvalifikacije za IeSF šampionat, najpre onlajn, a potom i veliko finale u igraonici AI za najbolja 32 igrača. Tada je pobedu odneo Satara, koji je otišao u Indoneziju da brani boje naše zemlje.

Ove jeseni smo u Kombank Areni, u saradnji sa kompanijom Gigatron, organizovali Gigatron Klan RUR Hearthstone kup, gde je pobednik ClassicFrog odneo kući računar, a finalista SrdjanT monitor!

Dolazi nam 2017. godina i vreme je za nove projekte i izazove za Rur i domaću Hearthstone zajednicu.

RUR Hearthstone Liga 2017

Po ugledu na RuR Hearthstone ligu koju smo pravili u 2014. godini, sada želimo da napravimo, veću, kvalitetniju i ozbiljniju domaću ligu. Želimo da imamo jednu bazu gde će domaći igrači kontinuirano moći da igraju jedni protiv drugih u periodu od 2 do 3 meseca.

Domaćin, organizator i glavni administrator lige će kao i uvek do sada biti glavni čovek za Hearthstone u Klan RUR redakciji, Nikola “Sawovsky” Savić.

Format će biti sličan kao i 2014. godine, dve grupne faze i zatim velika završnica. Šta je drugačije ovoga puta što se tiče formata? Umesto onlajn plej-of završnice, ovoga puta ćemo imati veliku LAN završnicu, gde će najboljih 16 igrača uživo odmeriti snage!

Najpre će se igrati prva grupna faza od 8 grupa sa po minimum 8 igrača.

Odatle po četvoro najboljih prolazi u drugu grupnu fazu od 4 grupa sa po 8 igrača.

Po četvoro najboljih iz grupa druge faze, dobija plasman na top 16 LAN završnicu. Kao i 2014. godine i ovoga puta ostavljamo fleksibilnost igračima tokom grupne faze da se dogovaraju oko vremena odigravanja meča u svakom kolu, u predviđenom vremenskom rasporedu.

Detaljne informacije o formatu, datumima i pravilima biće uskoro okačene i dostupne na Klan RUR forumu. Generalni raspored je da se tokom januara i februara odigraju prva i druga grupna faza, a da se LAN završnica odigra za vikend početkom marta meseca.

Veliko top 16 uživo LAN finale – nagrade za najbolje!

Klan RUR i naši partneri su obezbedili novčane i robne nagrade za najbolje, tako da su garantovane nagrade sledeće:

  1. mesto: 20 000 dinara + Thunderstorm Keyboard UK + Pehar + originalni Hearthstone Coin iz Blizzarda + Hearthstone poster
  2. mesto: 8 000 dinara + Derecho Headsetoriginalni Hearthstone Coin iz Blizzarda + Hearthstone poster
  3. mesto: 3 000 dinara + Blast Mouse + originalni Hearthstone Coin iz Blizzarda + Hearthstone poster
  4. mesto 2000 dinara + Hearthstone poster
  5. do 8. mesto: 1000 dinara

Igrači od 9. do 16. mesta: 500 dinara

Pošto je u pitanju ligaško takmičenje, mi cenimo i kontinuitet! Igrač koji bude imao najbolji rezultat tokom trajanja dve grupne onlajn faze lige, dobiće specijalnu nagradu od 3000 dinara i primerak originalnog Hearthstone novčića, koji dobijaju i tri prvoplasirana igrača.

Takođe, u kontaktu smo sa Blizzardom i videćemo da ova liga nosi i zvanične poene za Hearthstone Championship Tour u 2017. godini.

PRIJAVE su već otvorene!

Ukoliko želite da se prijavite za RUR Hearthstone Ligu 2017, možete to učiniti počev od danas (9. decembar), pa sve do četvrtka, 5. januara 2017. godine do 17h, kada se prijave zatvaraju.

Minimum igrača da bi se liga održala je 64, kako bi ligaški sistem imao smisla. Maksimalan broj igrača je ograničen na 128, kako bi mogli da adekvatno administriramo ligu, tako da požurite sa prijavama!

Da biste rezervisali svoje mesto, potrebno je da odete na Klan RUR forum i dan na topicu na OVOM LINKU, napišete “Prijavljujem se” i svoj battle.tag i kontakt imejl.

Kada to uradite, potrebno da u narednih 3 dana od rezervacije na forumu pošaljete mejl na adresu nikola.savic@klanrur.rs sa naslovom “Prijava za RUR HS Ligu 2017”, sa sledećim podacima (koristite naša slova obavezno – šđčćž)

Ime i Prezime

Kontakt telefon i kontak imejl adresa

Battlenet tag (primer: peraperic#12345 )

Čitku fotografiju uplatnice kotizacije za Ligu (ili odgovarajući skrinšot ukoliko je elektronska uplatnica).

Kotizacija za učestvovanje u RUR Hearthstone Ligi iznosi 500 dinara. Uplatu vršite sa sledećim podacima:

Ime i prezime: Vaše ime i prezime iz prijave
Svrha uplate: Rur HS Liga 2017 i vaš Battle.net tag
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Toliko informacija za sada, vidimo se uskoro  sa novim detaljima i nadamo se uspešnoj Hearthstone 2017. godini!

 

 

 

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • SavKe pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...