Jump to content

Ad Finem pokosio kineskog giganta Newbee na Dota2 Boston Major


Lucky

Recommended Posts

dota_boston_adfinem.jpg?fit=600%2C366

Grčki predstavnik je prikazao sjajnu igru u okršaju protiv kineskog tima i plasirao se u četvrtfinale turnira. 

Drugog dana plej-ofa na Dota2 Boston Major tunrinu eliminisana su još četiri tima. Verovatno niste očekivali da neki od njih napuste takmičenje ali brutalan single bracket sistem je doneo veliki broj zanimljivih partija i preokreta.

Ad Finem vs Newbee

Iako je izgubio prvu rundu od Newbee, Ad Finem je u fantastičnoj drugoj i trećoj rundi uspeo da preokrene rezultat i eliminiše kineski Newbee sa 2-1. Newbee je prvu rundu dobio posle samo 32 minuta sa rezultatom 18-3. Ad Finem se kockao na uspeh Verosa “Maybe Next Time” Apostolosa na Bounty Hunter heroju i izgubio.

Grčki tim je do izjednačenja došao na leđima Madare na Morphlingu koji je postao prevelik za protivnički tim. Slobodno farmovanje Morphlinga, da bi postao prejak, omogućio je opet Maybe Next Time koji je ovaj put bio fantastičan na Bounty Hunter heroju. Bounty Hunter je konstantno forsirao Newbee da koristi sentry wardove, da neuspešno koriste  Dust of Appearance sve u nadi da će ga pronaći. Currier je pao 3 puta od strane ovog igrača, koji je ovim potezima skretao pažnju na sebe i davao prostora za svoj tim da postane jači. Madara je u izjednačujućoj rundi na Morphlingu  imao 780 GPM, 300 CS i rezultat 15-0-7.

U trećoj rundi Newbee je banovao sve standardne Ad Finem pikove, te je grčka postava igrala sa potpuno novom postavom heroja okupljenih oko Alchemista. Rundu su počeli super agresivno i osigurali vodstvo u zlatu i momentum. Nošeni njime, Ad Finem nije popuštao i polako je gušio Newbee na njihovoj polovini mape, da bi u 32 minutu Newbee predao partiju.

EHOME vs Team NP

EHOME je za samo 28 minuta poveo sa 1-0 u meču protiv Team NP. Old chicken i old eLeVeN su krivci za ovakav ishod prve runde, jer je prvi za 14 minuta došao do Bloodstone predmeta, dok je drugi na Batrideru  došao do Blink Daggera za 7 minuta. Old LaNm je prikazao zanimljiv build na Bane heroju, gde je forsirao Enfeeble sa kojim je konstantno u okršajima držao pod kontrolom Aui_2000 na Weaveru.

Team NP je uspeo da izjednači seriju, birajući heroje koji su se odlično uklapali u timske borbe – Warlock, Sand King, Mirana. EHOME je uspevao dugo vremena da izbegava okršaje na štetu farmovanja na njihovim core herojima.Team NP je uspeo da stvori prednost i momentum, sa kojim je uzeo Aegis i napao protivničku bazu. Impresivnom igrom u završnici runde, MSS na Beastmasteru  i Aui_2000 na Weaveru su uspeli da dovedu Team NP do izjednačenja.

 EHOME i NEwbee su eliminisani iz daljeg takmičenja uz osvojenih 62.500 dolara po timu.

Danas se igraju mečevi četvrtfinala na Dota2 Boston Major turniru.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...