Jump to content

Digital Chaos za klasu bolji od Team Faceless na Dota2 Boston Major


Lucky

Recommended Posts

dota_boston_DC.png?fit=600%2C289

Drugog dana plej-ofa na Dota2 Boston Major tunrinu eliminisana su još četiri tima. Verovatno niste očekivali da neki od njih napuste takmičenje ali brutalan single bracket sistem je doneo veliki broj zanimljivih partija i preokreta.

Digital Chaos vs Team Faceless

Digital Chaos je eliminisao Team Faceless sa 2-0. U prvoj rundi, timovi su započeli meč sa solidnim farmom na obe strane. Rotacije MiSeRyja na Mirani su konstantno zaustavljale Team Faceless u pokušajima da sruše tornjeve i dođu do zlata. Za to vreme DC heroji su farmovali i preuzeli kontrolu mape oko 10 minuta.

Iako su imali odlične timske okršaje, velike pauze između krucijalnih magija i ultija su koštale Team Faceless poraza u prvoj rundi.

U drugoj rundi Team Faceless je za carryja izabrao Snipera, kao poslednji pik. Digital Chaos je i u ovoj rundi pokazao viši nivo igre i za 36 minuta nadigrao Team Faceless, kome očigledno nedostaju timska koordinacija i iskustvo na LANovima novih mladih igrača u timu.

LGD Gaming vs LGD.ForeverYoung

Okršaj dva kineska tima LGD i LGD.ForeverYoung je započeo dobro po LGD koji je obezbedio first blood na Shadow Fiend heroju, pošto je Super na Dragon Knightu precenio svoje mogućnosti. U sledeću fazu igre, timovi su ušli sa manje više podjednakim brojkama. Posle neuspešnog napada na LGD.ForeverYoung bazu, LGD je izgubio momentum i dozvolio da se protivnik zaleti na njihov tron i povede sa 1-0 u seriji.

Druga runda je bila mnogo kraća i završila se posle 32 minuta igre. LGD.ForeverYoung je eliminisao bratski tim uz pomoć Lifestealera sa rezultatom 10-0-13 i Dragon Knighta sa rezultatom 4-0-14.

Team Faceless i LGD Gaming su eliminisani iz daljeg takmičenja uz osvojenih 62.500 dolara po timu.

Danas se igraju mečevi četvrtfinala na Dota2 Boston Major turniru.

 

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...