Jump to content

WG.Unity eliminisao compLexity Gaming na Dota2 Boston Major


Lucky

Recommended Posts

dota_boston_wg

Malezijski tim je sjajnom igrom eliminisao drugog američkog predstavnika, dok je OG bio siguran protiv MVP Phoenix.

WG.Unity je skrenu pažnju na sebe već u grupnoj fazi takmičenja na Dota2 Boston Major turniru, kada su u jednom od dva susreta pobedili Wings Gaming. Malezijski tim, predvođen Tue Sun “Ahfu” Čuanom se u plej-of fazi po prvi put susreo sa američkim predstavnikom compLexity Gaming, koji je u svakom pogledu bio favorit u ovom meču.

WG.Unity se u obe runde odlučio za carry Lunu, koju su u prvoj rundi pomagali Shadow Demon i Omniknight, dok su u drugoj rundi podršku pružali Rubik i Earth Spirit. Američki predstavnik uzdrman posle poraza u prvoj rundi koja je trajala 24 minuta, za drugu rundu bira Treeant Protector heroja u pokušaju da stabilizuje igru i dođe do izjednačenja. U krvavok rundi u kojoj je u proseku bilo 1.5 eliminacija po minuti, WG.Unity je nošen momentumom uspeo da eliminiše američkog favorita na leđima Legion Commandera i Lune koja je nanela 22.500 hero damage.

Ovom pobedom od 2-0 i prolazom u sledeću rundu takmičenja, malezijski tim WG.Unity je osigurao 190.000 dolara što iznosi skoro 5 puta više nego što su do sada zaradili na turnirima.

Poslednji meč dana bio je MVP Phoenix protiv OG. MVP iza sebe ima istoriju dobrih igara na LAN turniru dok je OG u kladioničarskim knjigama upisan kao favorit ovog susreta. Struktura MVP Phoenix postave je, sa Sniper, Juggernaut i Weaver herojima,  dozvoljavala da se južnokorejski tim održi u rundi uprkos lošem startu u kome su vladali S4 na Dark Seeru i Jerax na Slardaru. Korak po korak, OG je preuzimao kontrolu mape i zakucao na vrata baze protivnika. U tom momentu, klasično. Luna i Shadow Demon kombo su bili prejaki za južnokorejski tim. Treba istaći da je Fly na Shadow Demonu naneo 27.700 hero damage tokom runde – više nego protivnički Sniper

U drugoj rundi MVP Phoenix se odlučio za agresivnu igru. Za Febbyja je izabran Pudge koji iako je pronašao nekoliko ranih eliminacija nad OG timom, gledajući na duže staze, nije uspeo da uspori farmovanje na OG core herojima – Terrorblade, Invoker i Axe. Iako je FoREv već u 17 minutu imao Aghanim Scepter na Mirani, MVP Phoenix nije uspeo da dobije okršaje koji bi značajno uticali na njihovu kontrolu mape i meča. Kako je meč odmicao, Terroblade je postao nezaustavljiv i OG je eliminisao MVP Phoenix iz daljeg takmičenja posle 31 minuta igre u drugoj rundi, sa ukupnim rezultatom 2-0.

U četvrtfinalnim mečevima, koji se igraju u petak, Virtus.Pro igra protiv Evil Geniuses, dok će WG.Unity igrati protiv OG.

Evo najboljih momenata iz ova dva susreta:

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...