Jump to content

Evil Geniuses eliminisali TI6 šampiona Wings Gaming


Lucky

Recommended Posts

2016-12-07-19_25_32-dotamajor-twitch

Virtus.Pro bez izgubljene runde nastavlja pohod ka tituli. Evil Geniuses eliminisali TI6 šampione Wings Gaming.

Virtus.Pro nastavlja svoju pobedničku seriju na Dota2 Boston Major turniru. Ruski tim je u prvoj rundi plej-ofa pobedio IG.Vitality sa 2-0. Druga postava tima IG je u obe runde pokušala da nadigra Virtus.Pro sa Luna i Batrider pikovima, ali je Roman “Ramzes666” Kušnarev na prepoznatljivom Lifestealer heroju u obe runde presudio u korist ruskog tima. Virtus.Pro je ovom pobedom eliminisao IG.Vitality koji je osvojio sumu od 65.000 dolara.

U drugom meču prvog dana plej-ofa, Evil Geniuses su se susreli sa šampionima The International 2016, Wings Gaming.

Prvu rundu Evil Geniuses su dobili na leđima Alchemista kome je bilo dopušteno da previše farmuje. Zbog toga, duo heroja podrške Shadow Demon i Treeant Protector su u kasnom delu runde došli do Aghanim Scepter predmeta koji su omogućili da EG kontroliše celu mapu i da uprkos lavovskoj odbrani Wingsa i bLinka na Invoker heroju, naterna protivnika da preda partiju posle 45 minuta.

Drugu rundu Evil Geniuses su osigurali u prvom delu igre, Kapiten Andreas “Cr1t” Nilsen je kao poslednji pik neočekivano izabrao Leshrac heroja. Dok je Wings Gaming očekivao klasičnu kombinaciju Luna i Shadow Demon, nije bio spreman na lutajući duo podrške – Shadow Demon i Leshrac. Zai i Universe su uspeli da potpuno pomute planove Wings Gaminga u prvom delu igre, gde su konstantnim rotacijama osigurali prednost za svoj tim i slobodan farm za core Miranu i Lunu. Iako je Wings Gaming uspeo da ukrade prvi Aegis i da prolongira opstanak u meču, ogromna prednost koju su igrači podrške momaka u plavom napravili u prvom delu meča je bila nedostižna. Evil Geniuses su na domaćem terenu eliminisali Wings Gaming iz daljeg takmičenja sa 2-0.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...