Jump to content

Ligaški deo FCS ulazi u uzbudljivu završnicu


rur_bot

Recommended Posts

8-kolo-fb-verzija

Tri kola pred kraj, jedan tim je već zaključan u polufinalu – X25 esports. Sledi borba za preostali polufinalni plasman, kao i više pozicije na tabeli koje dosta utiču na žreb tokom plej-ofa.

Večeras ćemo gledati:

GGSmurf vs Melting Point

Prošli susret ova dva tima je bio prilično nesrećan za GGS. Milica je napravio oko 40k damage sa Viktorom, što je činilo duplo više od prvog sledećeg igrača u partiji. Završivši meč sa 11/2, Milica je još jednom pokazao svoj individualni talenat.

Sa druge strane, Chopsteek igra izvrsno poslednjih par nedelja. Razlika je što osim na Chopsteeka, GGS ne može ni na koga drugog da se osloni da konzistentno nosi mečeve, a timovi koji imaju samo jednu glavnu pretnju nemaju mnogo prostora da prave greške. GGS mora da ugasi Milicu pre nego što se razigra I dođe do bilo kakve prednosti, kao I da ulože većinu resursa u Chopsteeka.

Gatekeepers vs X25 esports

Prvi protiv poslednjeg, dva tima sa dijametralno suprotnim rezulatima do sada – 7/0 naspram 0/7.

Ako X25 nastavi kao I do sada, imaju visoke šanse za još jednu pobedu i da budu korak bliže prvom mestu u regularnom delu sezone, što će ih plasirati pravo u polufinale FCS-a

Overrated vs Elite Squad

Overrated je definitivno pokazao potencijal u par navrata. Pitanje je da li je taj potencijal dovoljan protiv sirovog talenta koji ekipa ES poseduje. Takođe, zavisi i od toga koji će članovi Elite Squad postave večeras igrati.

Odgovor na ovo drevno pitanje kao i večerašnje mečeve možete pogledati u 21:00 časova na FCS kanalu: www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...