Jump to content

Završene kvalifikacije za CA:GO Adria Masters


rur_bot

Recommended Posts

csgo_adria

Od 28 ekipa sa kvalifikacija, četiri će se naći u finalu od 8 ekipa. Lan završnica će se igrati u E-Frag areni u Beogradu.

Kvalifikacije je započelo ukupno 28 timova koji su bili podeljeni u četiri grupe. Grupe A i B su imale po pet ekipa dok su grupe C i D imale po četiri.

Tokom grupne faze grupu A osvojio je tim Aria a drugo mesto u toj grupi zauzeo je tim Balkan Brewtopia. Tim RESISTANCE je bio najbolji u grupi B, dok je tim LikeWeCare bio drugi. Tim CS-GO.RS je osvojio prvo mesto u grupi C. Ekipa HEJT je zauzela drugo mesto a plasman u četvrtfinale iz grupe D su osvojili timovi LevelOne i PSYCHOACTIVE.

csgo_adria_grupe

Prvi meč u četvrtfinalu su igrali timovi Aria i LikeWeCare. Aria je osvojila meč sa rezultatom 2-0 (Mirage 16:10, Overpass 16:8). Najveći broj fragova iz tima Aria su imali Nikola „archer“ Šakota (48 fragova) i Aleksa „Aky“ Kreculj (43 fraga).

Drugi meč su zauzeli timovi RESISTANCE i Balkan Brewtopia. Tim RESISTANCE je takođe pobedio sa rezultatom 2-0 (Cache 16:13, Cobblestone 16:5). Najveći broj fragova iz tima RESISTANCE je imao Nemanja “k1ngor” Bošković sa 56 fragova.

Treći meč je igran od strane ekipa CS-GO.RS i PSYCHOACTIVE. Tim CS-GO.RS je zabeležio pobedu sa rezultatom 16:6 na Mirageu i 16:7 na Cacheu. Filip “aVN” Belojica je bio glavno oružje za pobedu sa čak 51 fraga.

Poslednji meč u tom danu je igrat od strane ekipe LevelOne iz Makedonije i našeg tima HEJT. Makedonci su posle velike bitke savladali srpski tim HEJT, a produžetci su igrani na obe mape, Mirage i Cache. Oba produžetka je dobio tim LevelOne sa rezultatima 19:15 na Mirageu i 19:17 na Cacheu. Semih “osama” Kamil je skupio čak 64 fraga.

Učesnici završnog turnira su sledeće ekipe:

  • Twisted eSports (Mađarska),
  • iNation (Srbija),
  • TheOverpowered (Slovenija),
  • OutlawsGG (Bugarska),
  • Aria (Srbija),
  • RESISTANCE (Srbija),
  • CS-GO.RS (Srbija)
  • LevelOne (Makedonija)

 

Autor: Nikola Ivanović

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...