Jump to content

Rudan osvojio RUR WarCraft 3 turnir na Games.conu


Recommended Posts

wc3-3

Sa malim zakašnjenjem i posle par dana odmora od games.cona, stižemo i da izvestimo o WarCraft 3 turniru koji je redakcija Klan RUR-a održala na nedavno završenom Games.con festivalu na Beogradskom Sajmu.

Turnir je prikupio veliki broj igrača, među kojima su i najbolji domaći igrači koji se ozbiljno kotiraju kako na evropskoj, tako i na svetskoj sceni. Tu mislimo na trio iz tima Real Life Buddies, Rudan, AtheistP i Ajk, ali i na Acu, nekadašnjeg reprezentativca Srbije u Warcraft 3.

Igrala se najpre grupna faza u kojoj su pomenuta četiri favorita opravdala očekivanja i zauzela prve pozicije u svojim grupama. Verovatno najzabavniji duel prve faze bio je u grupi A, gde je Rudan zauzeo prvu poziciju, ali ju je obeležio meč StivMclabud1 protiv 0k0t0, igrača sličnog skila čije su partije trajale po 30 i više minuta.

Nakon grupa se igrao double-elimination bracket sa osmoro najboljih igrača. Aca je sa Orcom uspeo da izbaci Ajka u luzer bracketu i tako ode u finale donjeg bracketa, gde ga je čekao atheistP koji je u finalu gornjeg dela bracketa izgubio od Rudana u jednom veoma intenzivnom meču.

Iako je Aca odlično kontrirao Ajkove Talone, protiv AtheistP nije bilo tako lako. Human mu kao Orcu definitivno ne leži, pogotovo zbog njegovog karakterističnog otvaranja sa Farseerom, pa je mass kastera imao lak prolaz protiv glomaznih i sporih Orc jedinica, i tako je AtheistP otišao u finale, da još jednom izađe na megdan Rudanu, koji ga je prethodno pobedio u finalu winner bracketa. Čini se da je finale nekako očekivano, AtheistP proiv Rudana.

Veliko finale se igralo na 3 dobijene, gde je Rudan kao pobednik winner bracketa ušao sa prednošću od 1-0. Na štandu se pred video bimom okupila velika publika koja je bučno pozdravljala svaki dobar potez igrača, tako da je atmosfera i priličila finalu.

Iako se očekivalo da će Rudan da nastavi pobedničkim ritmom, Pavle (AtheistP) je uspeo da se pobrine da finale ne prođe jednostrano, pa je uzeo pobedu na prvoj mapi i izjednačio rezultat na 1-1, a publiku dodatno podgrejao. Ipak, Rudan uspeva da uzme sledeće dve partije, pa tako i titulu pobednika Klan RUR Games.con turnira, prvog velikog LAN WarCraft 3 turnira u Srbiji posle dužeg vremena.

Ovom prilikom mi iz Klan RUR-a se zahvaljujemo sjajnoj Warcraft 3 zajednici na odličnom turniru i druženju, u pitanju je sjajna ekipa i nadamo se da ćemo i ubuduće praviti još turnira. Ispod možete videti Warcraft 3 takmičare na pauzi ispred sajma u odličnoj atmosferi.

ps. Naravno, za vas smo pripremili i replay pack sa turnira. Iako nisu svi riplejevi sakupljeni, trudili smo se da ih bude što više tu, tako da možete da ih skinete sa OVOG linka. Uživajte :)

wc3-ekipa

 

 

 

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Aca izdao Legende

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...