Jump to content

Virtus.Pro je šampion The Summit 6


Lucky

Recommended Posts

dota_summit6_virtuspro

Osvežena nova postava ruskog tima je na drugoj LAN stanici pred Boston, pokazala da je predendent za šampionsku titulu na Major turniru.

Virtus.Pro, predvođen Aseksejem “Solo” Berezinom je na putu do finala izgubio samo dve runde. Osvežena ruska postava nije imala problema sa trenutnim The International 2016 šampionom, Wings Gaming, koga su u polufinalu dobili sa 2-0. U borbi za finale, Virtus.Pro je savladao OG sa 2-1.

Sa druge strane Wings Gaming je ponovo dobio vicešampiona TI6, Digital Chaos, da bi odmah zatim bio eliminisan od strane Evil Geniuses sa 2-1. U finalu donjeg dela tabele, u borbi za mesto u finalu, OG je obezbedio mesto u finalu pobedom nad Evil Geniuses sa 2-1.

Veliko finale je bilo revanš, u kome Virtus.Pro nije dao nikakve šanse timu OG. Ni jedna od tri runde nisu bile izjednačene ni u jednom momentu, a ruski tim je uspeo da drugu i treću rundu završi za manje od 30 minuta. Minenko “No[0]ne” je bio zvezda treće runde na Ember Spirit heroju sa rezultatom 15-1-18.

Virtus.Pro je na The Summit 6 došao kroz evropske kvalifikacije i kao šampion je osvojio 42.500 dolara. Finalista OG, koji je bio direktno pozvan na turnir,  je osvojio 22.500 dolara. Treće mesto su zauzeli Evil Geniuses, sa kojim ide i ček na 13.000 dolara. Na četvrtom mestu je TI6 šampion, Wings Gaming, koji je inkasirao 10.000 dolara.

Pogledajmo najbolje momente iz velikog finala:

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...