Jump to content

Fortuna Championships Series – najava 5. kola


rur_bot

Recommended Posts

5-kolo-raspored

Peto kolo domaće League of Legends lige Fortuna Championships Series je pomereno za danas (nedelja) u 20h, umesto u standardnom termnimu ponedeljkom od 21, zbog velike rasprostranjenosti slave Arhangel Mihailo (Aranđelovdan), koju mnogi igrači ili slave, ili će biti gosti.

Tako da ćemo u najboljim LoL partijama na domaćoj sceni uživati već večeras.

Peto kolo FCS nam donosi dugo iščekivan meč između ekipa Melting Point i Elite Squad. Od samog početka i prve najave lige, ova dva tima su bili ubedljivi favoriti većine pratilaca.

Ako se malo osvrnemo na dosadašnja dešavanja, najveće iznenađenje je X25 esports. Ova mlada i relativno nepoznata ekipa i dalje nije izgubila meč i polako grade ime i reputaciju kroz ubedljive pobede.

Gatekeepers je i dalje bez pobede, GGS je prošle nedelje uspeo da premaši tu prepreku i napokon izađe iz svog ustaljenog okvira gubljenja prednosti koje ostvare u ranim fazama igre.

Elite Squad izgleda nepobedivo u kojem god sastavu igrali, ali to se i očekuje od ekipe koja je predstavljala Srbiju u Indoneziji, pogotovo kada dovedu pojačanje u vidu Bagera i Lukezya, dva hrvatska igrača koja u svakom meču pokažu svoj kvalitet.

Overrated, inače favorit jednog od naših komentatora, nije ispunio njegova očekivanja – barem za sada. Pokazali su potencijal, iznenađenja u draft fazi, kao i sposobnost da se ne predaju što ste mogli da primetite ukoliko ste gledali OVR vs GGS meč.

Metling Point sve više izgleda kao pretedent na prvo mesto. Onaj gubitak iz prvog kola je možda bio slučajnost, bez oduzimanja značaja timu X25 na pobedi, ali Melting Point u trenutnom stanju izgleda jako dobro. U nedelju ćemo videti njihov meč protiv ES nakon kojeg ćemo moći više da kažemo.

Pregled mečeva petog kola:

Melting Point vs Gatekeepers (Meč 4. kola)

Odložen meč od četvrtka, iščekivana pobeda tima Melting Point osim ukoliko Gatekeepers ne uradi nešto drastično i neočekivano.

Overrated vs X25 esports

Videćemo da li će Overrated uspeti da zaustavi X25 i dodeli im prvi poraz. Možda su spremili neko iznenađenje u draft fazi, a pošto se ovi timovi još uvek nisu susreli biće zanimljivo obratiti pažnju kako se prilagođavaju na 6.22 patch koji je doneo dosta velike promene u prioritetu biranja i banovanja heroja. Ukoliko X25 bude igrao svoju dosadašnju igru, imaju velike šanse da ostanu na vrhu tabele.

Melting Point vs Elite Squad

Misterija stara koliko i univerzum: Koja ES postava će se pojaviti? Melting Point i Elite Squad su na domaćoj sceni već dugi niz godina. Igrali su pod raznim imenima, ali igrači su više-manje nepromenjeni. Nekada se izmešaju i budu saigrači, nekada se susretnu kao protivnici. Igrači se dosta dobro poznaju između sebe i verovatno neće moći jedne druge da iznenade tokom draft faze. Ovo će definitivno biti meč dana, a kao gledaoci se nadamo i da će biti jako uzbudljiva borba!

Gatekeepers vs GGSmurf

Možda ne toliko popularan meč kada se pogleda tabela, ali kako stvari stoje trenutno možda i najvažniji meč koji će privremeno ustanoviti koji tim ostaje u sezoni 2. Prednost moramo dati timu GGSmurf jer su pokazali dosta više od Gatekeepers-a do sada, ali svejedno meč na koji se mora obratiti posebna pažnja jer će odlučiti donji deo tabele. Videćemo da li će Bellamy i ekipa uspeti da se popnu na dve pobede ili će se napokon isplatiti uvoz iz Bugarske i prinudna komunikacija na engleskom.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...