Jump to content

Završen prvi dan na IEM Oukland


rur_bot

Recommended Posts

wyymgna

Bez većih iznenađenja, favoriti odneli pobede na LoL turniru u okviru IEM u Ouklandu.

Dan su otvorili brazilski INTZ e-Sports i evropski Unicorns of Love. Iako su Unicornsi bili favoriti, očekivalo se da će INTZ pružiti neki otpor i makar malo pomučiti evropski tim. Unicornsi se nisu složili. Već u prvoj partiji, koju su brzo završili, svega 26 minuta, stavili su do znanja svima da su ozbiljan tim i da su na ovaj turnir došli sa namerom da ga osvoje. INTZ nije imao svetlu tačku u svom timu, dok je na strani UoL-a blistao Fabian “Exileh” Schubert. On je u drugoj partiji, sa Cassiopeom, bio najbolji igrač i ujedno napravio i potez dana, koji možete videti ispod.

Dakle, INTZ 0:2 Unicorns of Love. UoL napreduje u polufinale gde ih čeka američki TSM, meč za koji mnogi pričaju da je „finale pre finala“.

Drugi meč dana igran je između australijskog Chiefs eSports Club-a i korejskog Longzhu Gaming-a. Iako se očekivala laka pobeda Longhzua, prva partija je bila dosta haotična. Chiefes su uspeli i da ukradu barona, i da dobiju nekoliko tim fajtova, pa je meč trajao čak 48 minuta, kada je Longzhu nekako uspeo da uradi sve kako treba i završi partiju. Druga je bila dosta bolje odigrana od strane Longzhua, vidno manje grešaka, bolje pozicioniranje svih igrača, nije bilo ukradenih barona, pa se sve završilo za svega 27 minuta. Titulu MVP-a, odneo je Lee “Chaser” Sang-hyun odličnim Lee Sin kikovima.

Longzhu napreduje u polufinale konačnim rezultatom 2:0, gde ih čekaju prvaci LMS-a, Flash Wolves.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...