Jump to content

Fortuna Championship Series – rezultati 4. kola


rur_bot

Recommended Posts

4-kolo-rezultati

Stigli smo skoro do polovine sezone. Trenutni raspored na tabeli nije mnogo promenjen usled tehničkih problema koji su onemogućili igranje drugog i trećeg meča 4. kola, ali prvi meč u danu je definitivno bio vredan gledanja.

GGSmurf vs Overrated

Sinoć smo videli prvu pobedu tima GGSmurf. Meč je tekao kao većina GGSmurf mečeva – stvorili su prednost na početku, ali nisu znali šta tačno da urade sa njom. Nakon dosta nepromišljenih poteza sa obe strane, Overrated je uspeo da se povrati u meč i još jednom prodrma ekipu GGSmurf. Na njihovu sreću, ovaj put su uspeli da se trgnu, saberu i napokon zakucaju pobedu. Jako je zanimljivo da ovaj tim svaki meč pokaže veliki potencijal i spremnost na proaktivne poteze u ranim fazama igre, dok se pri samom kraju spotaknu i ispuste prednost. Nadamo se da ćemo videti još veću odlučnost u budućim partijama, jer ukoliko uspeju da isprave trenutne probleme u mid-late fazi igre, imaju velike šanse da većinu partija završe samo na osnovu prednosti koju stvore na početku.

Elite Squad vs X25 esports, Melting Point vs Gatekeepers

Tournament Realm je server koji Riot Games daje na korišćenje organizatorima nacionalnih i regionalnih liga. Neke od prednosti uključuju potpuno otključan sadržaj (svi heroji, većina skinova, sve rune, ogromnu količinu Infulence i Riot Points, itd.), kao i praćenje partija bez ugrađenog kašnjenja od 3 minuta koje postoji na javnim serverima poput EUW, EUNE, itd.

Nažalost, tokom sinoćnog meča između Elite Squad i X25 esports, server je prestao sa radom. U 23. minutu meča, svih 10 igrača su bili isklljučeni iz igre i nisu bili u mogućnosti da se vrate. Tehnička neispravnost je potvrđena od strane FCS zvaničnika i doneli su odluku da će mečevi Elite Squad vs X25 esports i Melting point vs Gatekeepers biti odloženi za prvu sledeću priliku.

Raspored odigravanja mečeva će biti objavljen u što skorijem roku, a mi se vidimo u 5. kolu FCS-a, koje će se ovaj put održati u nedelju, 20. novembra u 21:00 umesto u ponedeljak, usled Aranđelovdana.

fortuna-tabela

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...