Jump to content

The Summit 6: Team Faceless zaustavljen, OG bolji od Evil Geniuses


Lucky

Recommended Posts

dota_summit6_og

Evil Geniuses su drugog dana takmičenja na The Summit 6 u Los Anđelesu zaustavili pobednički niz od 23 uzastopne pobede, singapurskog Team Faceless. Momci u plavom, predvođeni Andreas “Cr1t” Nilsenom, su u četvrtfinalu izvojevali tešku ali zasluženu pobedu, rezultatom 2-1.

Treća i odlučujuća runda je bila jako zanimljiva, jer iako je Evil Geniuses ima konstantnu prednost i pobeđivao u okršajima, priroda Team Faceless postave heroja je bila takva, da bi samo jedna greška američkog tima dovela do naglog preokreta u igri, pa čak i izgubljene runde. Evil Geniuses su uspeli da dobiju ovu rundu, na leđima sjajnih poteza Cr1ta na Disruptor heroju, koji je sa blagovremenim Static Storm magijama, negirao efekat Iceiceicea na Faceless Void heroju i njegove ultimate magije Chronosphere.

Evil Geniuses su nakon toga igrali polufinalni meč gornje polovine tabele, gde ih je čekao OG koji je prethodono savladao vicešampiona The International 2016, Digital Chaos.

Ovo polufinale je mnogo kraće trajalo, jer je OG savladao Evil Geniuses sa 2-0 za manje od sat vremena. Iako je u prvoj rundi Universe na Nyx Assasinu pravio prostor za svoje saigrače i imao rezultat 3-0-4, nije bilo moguće zaustaviti Ana na Alchemist heroju koji je imao 881GPM i 237 CS. Alchemist je obezbedio Radiance u 16 minutu dok je Sunmail kupio Orchid of Malevolence u 18 minutu, u nadi da će uspeti da zaustavi OG u njihovom napredovanju.

U drugoj rundi Evil Geniuses su imali prednost od samog početka. Evil Geniuses su izgubili kontrolu nad mečom kada se prepadnuti oko Roshanove jazbine kada su izgubili 3 heroja, a zatim pogrešnom procenom u gornjoj stazi dali n0tailu Ultra Kill na Drow Ranger heroju. Grafikon zlata je u tom momentu naglo prešao na OG stranu i to čitavih 9200 zlata. Posle samo dva izgubljena okršaja Evil Geniuses je izgubio 2 reda baraka a zatim je i predao meč.

OG danas igra u pobedničkom finalu protiv sjajnog Virtus.Pro za mesto u velikom finalu. U donjoj polovini tabele, igraće se dva eliminaciona meča: EHOME protiv Team NP i Digital Chaos protiv Team Faceless. Evil Geniuses dočekuju pobednika prvog eliminacionog meča, dok Wings Gaming očekuje pobednika drugog eliminacionog meča.

Pogledajmo najbolje momente iz današnjih mečeva:

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...