Jump to content

25 000€ u igri na prvom Hearthstone majoru posle BlizzCon-a


kruko

Recommended Posts

gamegune

Gamegune je esports festival u Španiji koji se ove godine održava po drugi put. Na njemu se prošle godine održao i Hearthstone turnir sa pozamašnim nagradnim fondom od 20 000 evra, i velikim imenima sa scene, ali je problem turnira bio to što je kvalitet produkcije bio očajan, i pritom je postojao samo španski strim, pa je veoma mali broj Hearthstone fanova zapravo znao za ovaj događaj, koji je na papiru, sa poznatim igračima i velikim nagradnim fondom, delovao veoma primamljivo.

Španci ipak nisu odustali, i ove godine nam se vraćaju sa još većim nagradnim fondom, koji sada iznosi 25 000 evra, a videćemo da li su i naučili na greškama od prošle godine. Ovoga puta je pripremljen i engleski strim ( www.twitch.tv/gamegune ), gde će nam domaćini biti BlizzCon lice Raven i FalconePunch.

Ukupno 16 pozvanih igrača je podeljeno u 4 grupe, odakle će po dvoje otići u plej-of top 8. Igraće se bo5 Conquest format, sa Standard setom karata

Turnir se igra ovog petka i subote (18. i 19. novembar). Prvog dana počinje u 16h, i kada ćemo gledati grupnu fazu, dok u subotu događaj počinje u 10h, kada startuju mečevi četvrtine finala. Po projektovanom vremenu, finale bi trebalo da startuje u subotu u 19h.

Pozvana su praktično sva velika imena evropske Hearthstone scene, većina ovih igrača ima veliki broj titula iza sebe, tako da verujemo da će borba za 12 000 evra, koliko osvaja pobednik turnira, biti veoma uzbudljiva.

gamegune-igraci

 

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...