Jump to content

Tri najpopularnija kerija 6.88f Dota 2 zakrpe


Lucky

Recommended Posts

dota_luna

Poslednja serija zakrpa je učinila da su skoro svi heroji igrivi i u pravoj postavi mogu doneti pobedu. Kako vidimo na strimovima popularnih igrača, trenutno su najaktuelniji Luna, Sven i Drow Ranger, kada su u pitanju keri heroji.

Pravi je momenat da ako niste do sada, naučite nekog od ovih heroja, jer je po zvaničnoj statistici šansa za pobedu sa njima u bilo kojoj skill grupi poprilično velika.

Luna

dota_luna

Pošto je IceFrog u svakoj zakrpi pojačavao Lunu, ona je ponovo jedan od najboljih kerija u trenutnom izdanju igre. Ona ima najveći winrate u svim grupama, a i trenutno je birana i zabranjivana u skoro svim profesionalnim mečevima.

Iako je slaba u početku igre, ona ima solidan auto napad kao i magical burst. Kako igra odmiče, Luna postaje mašina za guranje staza, a kada ima svih 6 predmeta praktično može sama da dobije mečeve. Njene Manta iluzije su dovoljno jake da skoro same gule protivničke tornjeve. Često ćete je videti u kombinaciji sa Shadow Demon herojem, koji pravi dodatne iluzije Lune.

Sven

dota_sven

Sven je keri koji je polako vratio u metu. On ima veliki potencijal u stazi kao i u timskim borbama. Kao i za Alchemista, za Svena treba pripremiti džunglu kao i Ancient stekove, kroz koje on prolazi kao kroz puter kada podigne nivo Cleave. Sven ima problem prati određenu metu, kada dođu kiting predmeti u kasnijem delu meča. Previše Forcestaff predmeta i Eye of Skadi predstavljaju problem za ovog mačevaoca, te se preporučuje da se isti uzima samo u postavama koje imaju dovoljnu količinu lockdown veština.

Drow Ranger

dota_drow

Ovaj heroj, popularan kod ruske braće, nikada zvanično i nije izašao iz mete. Uvek je ova elfica bila tu da iznenadi sa Drow, Visage i Luna  strategijom. Od kada je u Dotu uveden novi predmet Dragon Lance i Hurricane Pike, Drow Ranger je naglo ojačao i postao solidan izbor, pogotovu u kombinaciji sa Warlock orijentisanim postavama koje rano guraju tornjeve. Njena aura pomaže velikom broju heroja u srednjoj stazi, te im omogućava ranu kontrolu meča. Pri izboru ovog heroja, treba obratiti pažnju da se ne izabere prerano, da se protivniku ne bi dozvolilo da izabere heroje koji brzo stižu to žrtve – Phantom Assassin, Slark ili Spectre.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...