Jump to content

Fortuna Championship Series – rezultati 3. kola


rur_bot

Recommended Posts

rezultati-treceg-kola

Sinoć su odigrani mečevi trećeg kola Fortuna Championship Series, gde nismo videli previše iznenađenja.

Melting Points vs GGSmurf (21-10)

MP Milica je pokazao zbog čega ga smatraju za jednog od najboljih midlane igrača na našim prostorima. Sa ukupnim skorom od 11/2/5, učestvovao je u čak 76% timskih ubistava! Sa druge strane, njegov suparnik Hamzoni je u ovom meču ostao bez ijednog ubistva i izgubio sav pritisak oko sredine mape još u ranoj fazi igre. Polako ali sigurno, Melting Point ispunjava očekivanja koja su postavljena još pre početka lige i pokazuju da imaju više od jednog načina da pobede.

Gatekeepers vs X25 (3-18)

X25 sa još jednom impresivnom pobedom, ovaj put jako čist meč bez mnogo lutanja. Uspeli su da dokrajče protivnika za 30 minuta i nisu ostavili ni malo prostora timu Gatekeepers da iznenade i da se upišu na listu pobednika sinoćnih parova. Iako skor to ne pokazuje, Pl0x je naneo skoro duplo više damage-a od bilo koga u meču, dok je svog suparnika GTK Vajuro premašio za čitavih 116% (26.000 naspram 12.000). Sledeće nedelje ih čeka postava Elite Squada, meč koji će zapravo biti prvi pokazatelj koji tim zaslužuje da bude na samom vrhu tabele.

Elite Squad vs Overrated (22-13)

Fenomenalan “split pushing” meč koji je stavio svetlo na jednu od najstarijih taktika u LoL-u. ES KaluGG je otvorio protivničku bazu bez ikakvih problema sa Nasusom, pri čemu je ostatak tima držao igrače Overrateda dovoljno zauzetim. Nakon klimavog početka meča i par grešaka sa obe strane mape, Bager je preuzeo mapu i timke okršaje dok je KaluGG kidao protivničke kule i inhibitore parče po parče.

Ukoliko ste propustili da gledate mečeve, možete odgledati snimak na Sport Klub 3 večeras u 23:55, ili u subotu na kanalu Ultra, sa počekom od 22h.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...