Jump to content

Wings Gaming šampion Dota2 NA Beat International


Lucky

Recommended Posts

dota_nabeat_wingswin

Aktuelni TI šampion počeo internacionalnu LAN turneju po Americi šampionskom titulom.

Wings Gaming je u velikom finalu Northern Arena BEAT International turnira pobedio Team NP sa 2-0. Pored prvog mesta, šampion The International 2016 je inkasirao i 48.000 dolara.

Team NP se sjajno držao u svom prvom LAN finalu i to protiv trenutnog TI šampiona. U prvoj rudni Eternal Envy i kompanija su uspeli da stabilizuju partiju eliminacijom Shadow Fienda, nedozvoljavajući da momentum pređe na Wings Gaming stranu. Iako su u 29 minutu unistili prve barake protivniku, Team NP je počeo polako da gubi kontrolu nad rundom. Wings Gaming je uspeo da se oko 50 minuta povrati i eliminiše vođstvo od 20 000 zlata i da preokrenu u svoju korist i ostvare prednost od 15.000 zlata. Nošeni nezaustavljivim Juggernautom ostvaruju pobedu u prvoj rundi.

Wings je u drugoj rundi osigurao sigurno farmovanje za Alchemista koji je do 12 minuta imao Armlet i Radiance. Ključ pobede u drugoj rundi bili su Slardar i Lifestealer, koji su sa svojom infest bombom pravili prostor za ostatak tima. Team NP nije imao odgovor za ovo te je runda predata u 36 minutu.

Ovo je prvi LAN turnir za novoformirani tim Džeki “EternalEnvy” Maoa, kao i prvi internacionalni LAN turnir za Wings Gaming od osvajanja Aegisa na The International 2016. Sledeća stanica za aktuelnog šampiona i Team NP je The Summit 6 u Los Anđelesu.

Pogledajmo najbolje momente iz velikog finala:

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...