Jump to content

Iksar: Patches Rogue je jedan od najtežih špilova koje smo do sada napravili


kruko

Recommended Posts

patches-the-pirate

U razovoru koji je portal HearthHead imao sa Din “Iksar” Ajalom (Dean Ayala), jednim od glavnih Hearthstone dizajnera, on je rekao da je Rogue deck sa kartom Patches the Pirate, jedan od najzahtevnijih koji je ikada igrao u Hearthstoneu.

On je rekao da je ljubitelj kultnih deckova koji teraju na razmišljanje, poput starog Grim Patron Warriora, Freeze Magea, Handlocka, Miracle Rogua i sličnih, ali da nikada nije igrao deck toliko zahtevan kao Gang Up+Patches the Pirate Rogue, koji je testirao u vreme razvoja novih karata.

Otkrio je i da je Patches postojao u igri još od avanture Blackrock Mountain iz aprila prošle godine, ali da je stalno izbacivan iz setova, jer su uvek otkrivali neku izuzetno jaku i neizbalansiranu kombinaciju sa njim.

Čini se čudno neiskusnim igračima da jedna ovako, naizgled obična i “mala” karta, deluje kao nešto što će praviti velike probleme, ali je već i Lifecoach, koji je imao prilike da je testira, potvrdio da je imao skor od 13-1 sa Aggro Pirate Warrior deckom u kome je igrao ovog Pirata.

Ostaje da vidimo koliko ćemo mrzeti ovu kartu kada izađe nova ekspanzija i ljudi otkriju i definišu najbolje špilove sa njim

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...