Jump to content

Amaz otkazao Kickstarter za ATLC 2


kruko

Recommended Posts

archon-team-league

Popularni Hearthstone strimer Amaz je pre par nedelja pokrenuo Kickstarter kampanju kako bi finansirao organizovanje druge sezone najpopularnijeg timskog takmičenja u Hearthstoneu. Kampanja je delovala preambiciozno, sa potražnjom od 200 000 dolara, ali su i planovi bili ambiciozni.

U međuvremenu su otkriveni praktično svi veliki timovi koji bi učestvovali u takmičenju (G2, Cloud 9, Team Luminosity i drugi timovi sa popularnim personama), ali je kampanja i pored toga išla loše, sakupljeno je svega ~12 000 dolara nakon desetak dana kampanje, pa je delovalo da od uspeha iste neće biti ništa.

To je izgleda uvideo i Amaz, pa je danas izašao sa novim klipom na svom Youtube kanalu u kome je objavio da je kampanja otkazana, da će svima koji su do sada dali pare biti vraćen novac, a da će ATLC 2 biti odložen, ali ne i otkazan.

On je rekao da će nastaviti sa pregovorima sa raznim sponzorima kako bi omogućio da se ceo projekat zapravo ostvari i postane realnost, ali da će to sada teže ići, nakon neuspeha na Kickstarteru.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...