Jump to content

NA BEAT: Team NP siguran na početku turnira


Lucky

Recommended Posts

dota_nabeat_np

Grčki tim Ad Finem je uspeo da uzme jednu rundu američkom timu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Team NP, predvođen Džeki “EternalEnvy” Maom, je uspešno startovao svoj prvi LAN nastup. Na meču koji je otvorio Northern Arena BEAT Invitational turnir u Montrealu, Team NP je pobedio grčki tim Ad Finem sa 2-1. Zanimljivo je da su oba tima došli kao zamene za neke druge timove koji iz ovih ili onih razloga nisu mogli da prisustvuju ovom LAN finalu. Team NP je zamenio Digital Chaos, dok je Ad Finem u Montreal došao umesto Team Liquid.

Ad Finem je solidno kontrolisao početak prve runde na leđima Outworld Devourer heroja koji je  do Drums of Endurance i Hurricane Pike predmeta došao jako rano. Ovo je kulminiralo time da u 25 minutu ThuG elminiše svih pet protivničkih heroja. Runda je počela da se preokreće u korist Team NP kada je Aui_2000 kupio sveži Black King Bar. Tokom izdašnog trajanja BKB od 10, 9 i 8 sekundi Sven je uspešno pronalazio eliminacije na OD i ostalim Ad Finem herojima, koje je pripremao MSS na Slardar heroju. Team NP je sa sjajnim inicijacijama preokrenuo rundu i poveo u seriji sa 1-0.

Grčki tim u usponu Ad Finem, je do izjednačenja došao briljantnim izborom Disruptor heroja tokom drafta. Ovaj heroj je tokom partije uspešno negirao i zonirao protivničke heroje Spirit Breaker i Lifestealer. Grčka postava je sjajno funkcionisala i uz pomoć 4 Blink Daggera, 2 Force Staffa i Shadow Blade na Batrider heroju, uspešno izbegavala popularnu Infest bombu od strane Team NP., i primoravajući predaju posle izgubljena 2 seta baraki u 40 minutu.

U trećoj odlučujućoj rundi Team NP se odlučio za Vengefull Spirit heroja na poziciji 1. Beastmaster i Spirit Breaker u oflejn stazi su vršili dobar pritisak na grčki tim, i na kraju runde su završili sa 21 i 17 asistencija. Team NP se bukvalno ugurao u protivničku bazu uz pomoć Beastmaster i Venegfull Spirit aura, potpomognuti Razorom i Warlockovim golemima.

Team NP nastavlja dalje i očekuje pobednika Wings Gaming protiv FDL. Ad Finem nastavlja dalje u donjoj polovini plejof tabele.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...