Jump to content

Počinje Dota 2 Northern Arena Beat Invitational


Lucky

Recommended Posts

dota_nabeat

Prva LAN stanica pred predstojeći Boston Major je u Montrealu na Northern Arena Beat Invitational turniru.

Naredna četiri dana osam timova će se takmičiti na Northern Arena BEAT Invitational turniru u Montrealu za nagradni fond 100.000 dolara. Turnir će se, od 10 – 13 novembra, igrati po sistemu duple eliminacije, na dve dobijene partije, dok će veliko finale, tradicionalno biti igrano na tri dobijene partije. Šeraton Centar u Montrealu će biti domaćin mečevima prva tri dana, dok će veliko finale biti igrano u Bell Centru.

Učesnici Northern Arena BEAT Invitational turnira su:

  • Alliance
  • compLexity Gaming
  • Team NP
  • Evil Geniuses
  • EHOME
  • Ad Finem
  • Wings Gaming
  • FDL

Ovo će biti prvi internacionalni LAN turnir u novoj sezoni, na kome će gledaoci i fanovi moći da vide Wings Gaming, nosioca šampionskog Aegisa sa Valveovog The International 2016. Na žalost, na ovom turniru nećemo videti Digital Chaos, koji je bio drugoplasirani na gorepomenutom Valveovom turniru. Oni su zbog zbijenog rasporeda mečeva i turnira morali da otkažu učešće. Njih će zameniti novi tim Džeki “EternalEnvy” Maoa, Team NP, kome će ovo biti prvi LAN turnir od skorašnjeg formiranja.

Evil Geniuses će biti prisutni u svojoj novoj postavi koju predvodi Andreas “Cr1t” Fransis. Ovaj momak je već dokazao da zna i može da vodi “momke u plavom” šampionskom titulom jesenje MarsTV Dota2 League, koju su osvojili pobedom nad Newbee. Jedan od najzanimljivijih mečeva, ako do istog dođe, svakako će biti ponovni okršaj Evil Geniuses i Wings Gaming – repriza pobedničkog finala plejofa na The International 2016.

Šansu da se takmiči na ovom kanadskom turniru dobio je i grčki tim Ad Finem, koji će zameniti Team Liquid u kome se dešavaju promene igrača. Ad Finem je u nepromenjenom sastavu prošao jesenji Dota2 transfer, i prikazuje sve bolju i bolju igru na turnirima na kojima učestvuje.

Northern Arena Beat Invitational je prva LAN stanica za timove, pre Valveovog Boston Major turnira. Posle kanadskog okršaja, sledi The Summit 6 u sunčanom Los Anđelesu kao poslednja stanica pred Major.

Sve mečeve možete pratiti na Northern Arena Dota2 twitch kanalu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...