Jump to content

Srpski LoL igrač Yoppa novi član španskog tima ASUS ROG Army


rur_bot

Recommended Posts

yoppa

Član domaćeg tima Elite Squad (ex Dementirani Drugari) mladi Pavle Kostić, poznatiji kao “Yoppa”, novi je član španskog LoL tima ASUS ROG Army, koji je trenutno ubedljivo prvoplasirani tim u španskoj nacionalnoj League of Legends ligi.

On je od ranije bio pod sponzorskim ugovorom sa Asusom, ali je tek sada postao član jednog od timova koji nose Asusovo ime. On će u španskom sastavu zameniti Olof ‘Flaxxish’ Hagberg, koji je nedavno objavio da napušta redove ovog španskog tima.

Yoppa ima svega 18 godina i još uvek ide u srednju školu, tako da će njegov put za Španiju, gde bi trebalo da boravi u timskoj kući ASUS ROG Army, za njega biti pravi izazov. Nije precizirano da li će nastaviti da igra za svoj dosadašnji tim tokom trajanja domaće lige Fortuna Championship Series, ili će ovaj domaći sastav morati već sada da traži zamenu.

Yoppa je tako postao tek drugi igrač iz Srbije sa profesionalnim ugovorom u svetu League of Legends esporta, nakon Alekse ‘DoubleAIM’ Stankovića, koji igra za ruski tim Vaevictus Gaming.

 

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...