Jump to content

Doublelift na pauzi, neće igrati narednog proleća


rur_bot

Recommended Posts

tsm-doublelift

Kako saznajemo iz oficijalne objave TSM-a, famozni igrač Yiliang ‘Doublelift’ Peng će „pauzirati“ prolećni split i pokušaće da se vrati za letnji. U međuvremenu će redovno strimovati i pokušati da ostane u takmičarskoj formi. Double tvrdi kako je izmoren od 6 godina igranja profesionalno i kako želi pauzu, ali naglašava da ne želi da se penzioniše, već isključivo da se mentalno oporavi i napuni baterije.

Kako je rekao povodom ove odluke, “Ja nisam toliko talentovan kao što mnogi misle…rezultat mojih uspeha je odlučnost i kada radim nešto, ja u to stavim svoje srce i dušu, i upravo zbog toga mi sada treba mali odmor”.

Sa druge strane, TSM je otvorio prijave za sada upražnjenu poziciju i tražiće novog igrača tokom novembra. Novi AD keri će zagarantovano igrati u proleće, a za letnji split će se za tu poziciju boriti sa Doubleliftom. Mid lejner, Bjergsen, na strimu je izjavio da će novi AD keri, ukoliko bude bio bolji od Doublelifta na leto, zadržati svoju poziciju.

TSM je ovim potezom takođe otkazao svoje učešće na predstojećem IEM-u u Oklendu. Novu postavu tima, kada bude odlučena, moći ćemo da vidimo tek 2017. u prolećnom splitu.

Doublelift će tokom trajanja ove “pauze” ostati član TSM-a.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...