Jump to content

Amerika trijumfovala u Sao Paulu


rur_bot

Recommended Posts

csgo_eslproleague_finals

U fantastičnoj završnisi CS:GO ESL Pro League turnira, susreli su se američki tim Cloud9 i brazilske zvezde SK Gaming.

Cloud9 je osvojio titulu šampiona na CS:GO ESL Pro League LAN zavrčnici, pošto su u velikom finalu savladali SK Gaming sa 2-1.

Cloud9 je na putu do finala u plejofu savladao OpTic Gaming i Mousesports sa 2-0. SK Gaming je u plejofu imao samo jednog protivnika, Ninjas in Pyjamas, koji je savladao sa 2-1.

Na mapi Overpass, prvoj koja se igrala u velikom finalu, Cloud9 je prvo poluvreme završio sa ubedljivih 13-2. SK Gaming se u drugom poluvremenu probudio, kao i publika u areni, te su uspeli da sustignu američki tim i izbore se za produžetke. Nošeni atmosferom brazilski predstavnik je uspeo da dobije Cloud9 u produžecima na prvoj mapi sa 19-17.

Na drugoj mapi, Mirage, koja je bila izbor tima Cloud9, amerikanci su takođe napravili solidnu razliku u prvom poluvremenu. Iako je SK Gaming dobio pištolj rundu u drugom poluvremenu, Cloud9 je sa uspešno izvedenom force buy rundom uspeo da povrati kontrolu meča, te je Mirage osvojen sa 16-6.

Za poslednju mapu velikog finala, izabran je Dust2. Iako je Fallen igrao fantastično, brazilski tim nije uspeo da osvoji više od dve runde u prvom poluvremenu. Sa rezultatom 13-2, američki tim je nastavio dominaciju u drugom poluvremenu i do šampionske titule došao sa rezultatom 16-5.

Cloud9 je kao šampion inkasirao 200.000 dolara, dok je finalista SK Gaming zaradio 90.000 dolara. Trećeplasirani i četvrtoplasirani Mousesports i Ninjas in Pyjamas su dobili čekove na iznos od po 45.000 dolara.

 

YOUR #ESLPROLEAGUE SEASON 4 CHAMPIONS – @CLOUD9! ????????pic.twitter.com/FhKk7Avsp8

— ESL Counter-Strike (@ESLCS) October 30, 2016

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...