Jump to content

Fortuna Championship Series – predstavljanje kapitena i timova


rur_bot

Recommended Posts

fortuna-championship-series

Ovog novembra nas očekuje League of Legends spektakl u produkciji organizacije Fortuna Gaming. Šest najboljih LoL timova u Srbiji pozvani su da učestvuju na Fortuna Championship Series, prvoj profesionalnoj LoL ligi na našim prostorima.

Format lige je double Round-Robin, svaki tim igra sa svakim protivnikom dva puta u toku sezone, gde će serije mečeva biti Best-of-One (jedna dobijena partija).

Ligaški deo se sastoji od ukupno 30 mečeva, raspoređenih na 5 nedelja, nakon čega se igra LAN plej-of. Bolja pozicija na tabeli donosi prednosti u plej-ofu, čime se obezbeđuje da svaki meč tokom trajanja lige bude podjednako važan.

Svake nedelje će se igrati ukupno 6 mečeva (dva kola), raspoređenih u dva termina. Liga će se igrati u periodu novembar – decembar 2016, a LAN završnica će se održati u drugoj polovini decembra. Kako bi FCS bila dostupna svima, mečevi će se emitovati na Twitch-u (FortunaGamingTV), Sport Klubu i Ultri.

Danas vam predstavljamo timove ušesnike i njihove kapitene:

Tim: Overrated

Kapiten: Crying Plačman – Igor Ognjenović

overrated

Ekipu koja je na Gaming Challengu iznenadila sve sjajnom timskom igrom, osvojila drugo mesto i pokazala da ima veliki potencijal čine: Pitar, Ks9999, Crying Plačman, Migi i Boško.

 

Tim: Melting Point

Kapiten: Aljoša Kovandžić – Milica Todorović

melting-point

Tim od koga se mnogo očekuje a koji ste tokom Gaming Challenge-a 2016 pratili kao MantraW sada igra u sastavu: Colamax, Tasteless, Aljosa ‘Milica Todorovic’ Kovandzic, Nikola Senpai i IcyPeja.

 

Tim: X25 Esports

Kapiten:

92lsy5Q.jpg?resize=820%2C570

X25 Esports je mlada ekipa, željna dokazivanja, koja je pokazala da može dobro da se nosi i sa mnogo iskusnijim i starijim igračima. Ekipu čine: Akiles, Klownydog, Clox, Plox i Ryuzaki.

 

Tim: Gatekeepers

Kapiten: Bona – Miloš Vukadinović

7kKAkBb.jpg?resize=820%2C546

Jedina ekipa koja se odlučila da u svoje redove dovede igrača van našeg govornog područja u nadi da će im to doneti prednost u odnosu na ostale timove. Sastav čine: Hebihime, Gaca, Bona, Strokavi Mozak i Vajuro (Bugarska).

 

Tim: GGSmurf

Kapiten: Hamzoni – Damir Hamzić

ggsmurf

Unicorns of Love domaće scene. Tim čine indiviudalno jaki igrači koji treba da pokažu da dobro funkcionišu kao celina. Ekipu čine: Hamzoni, bellamy, Stefan Nikolić, Panj i Chopsteek.

 

Tim: Elite Squad

Kapiten: KaluGG – Luka Todorović

aKs4o6i.jpg?resize=820%2C637

Ekipa igra u sastavu Luka ”kàLugg” Todorovic, Yoppa, Baxauer, Demented Clown i Zdengvo, koji vam je sigurno poznatiji kao Dementirani Drugari – ekipa koja je osvojila ovogodišnji Gaming Challenge 2016 i treće mesto u Indoneziji na IeSF kao reprezentacija Srbije!

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...