Jump to content

Virtus.Pro i Team Secret overili kartu za DotaPit


Lucky

Recommended Posts

dota_split

Pored pozvanih Wings Gaming i Digital Chaos, ova dva tima su pobedama u otvorenim kvalifikacijama osigurali mesto na turniru.

Poznata su imena još dva učesnika na predstojećem DotaPit turniru u Splitu. Team Secret i Virtus.Pro su kao pobednici kvalifikacija u svojim regijama osigurali učešće na ovom turniru.

Virtus.Pro je u finalu kvalifikacija CIS regije, sigurnom igrom pobedio Team Empire sa 3-0. Team Empire je, posle izgubljenog meča od Natus Vincere, 1-2,  do finala došao pobedama nad Vega Squadron i revanšom nad Natus Vincereom sa 2-1. Virtus.Pro je u gornjoj polovini plejofa savladao Vega Squadron i Natus Vincere sa 2-0.

U evropskim kvalifikacijama Team Secret je do finala došao pobedama nad Flipsid3 Tactics i Team Liquid sa 2-0. Flipsid3 Tactics je putem kroz donju polovinu plejof tabele do finala i revanša sa Team Secret, došao pobedama nad Ad Finem i Team Liquid sa 2-1. U finalu evropske regije Team Secret je ponovo bio bolji od Flipsid3 Tactics i osigurao mesto na DotaPit turniru sa rezultatom 3-1.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...