Jump to content

Top 5 mladih igrača na pro Dota2 sceni


Lucky

Recommended Posts

dota_axe

Svake godine tokom perioda transfera na Dota2 sceni, pojavljuju se neka nova imena koja pokupe simpatije gledalaca svojim potezima i partijama koje osvežavaju Valveovu igru.

Tokom jesenjeg Dota2 transfera, videli smo da su mnogi timovi posegli za igračima iz bratskih timova u okviru organizacije. Ovo su praktikovali najviše azijski timovi, jer neguju tradiciju da u okviru jedne esport organizacije imaju više timova. Sa druge strane, videli smo i posezanje evropskih timova za azijskim igračima. Ovakvi potezi evropskim timovi omogućavaju da osveže svoj stil igre, i unesu mladu krv u tim. Evo nekih od trenutno najzanimljivijih mladih igrača koji su svoje mesto našli u prvorazrednim Dota2 timovima širom planete.

Anatan “Ana” Fam

Jedan od retkih australijskih igrača na Dota2 pro sceni je započeo svoju karijeru u julu 2016 godine. U početku je bio zamena za Ferrari_430 u Invictus Gaming. Svoje mesto Ana je pronašao u timu OG, kada je isti napustio Amer “Miracle” Barkavi. Ovaj izbor OG tima je začudio javnost, ali se Ana snašao u novom timu sa kojim se sada uigrava.

Averi “SVG” Silverman

SVG je na pro sceni dosta igrao sa EternalEnvy, Aui_2000 i 1437. Iz ovog druženja se izrodio i poziv od strane Džeki Maoa da se SVG pridruži novoformiranom NP timu. On je privukao pažnju javnosti svojim partijama na situacionalnim herojima Sandking i Elder Titan.

Song “Sccc” Chun

Sccc je napravio tranziciju u okviru Newbee organizacije. On je prešao iz Newbee.Young postave u Newbee postavu. On sada igra u postavi sa Kaka i Faith. Sccc je igrač sredine, a pažnju javnosti je privukao sa svojim Invokerom sa kojim je demolirao Arteezyja u jednom od susreta.

Džastin “Justin” Rosel

Justin je na pro sceni oko godinu dana, a počeo je u timovima High Council i Wizards&Priests. Svoje mesto je pronašao u timu CompLexity Gaming, tokom jesenjeg transfera, u toku koga su braća Fridman ostali jedini članovi istog. Justin je poznat po svojim igrama na Shadow Fiend, Anti-Mage i Morphling herojima.

Vang “Ame” Čunju

Jedan od nekoliko azijskih igrača sa preko 9000 MMR rejtingom, Ame se priključio LGD Gaming timu. Pre toga, ovaj azijat je nešto više od godinu dana igrao za CDEC.Youth. LGD Gaming je u jesenjem transferu izabrao ovog igrača na osnovu njegovih inspirativnih partija na Lycan, Juggernaut i Sven herojima.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...