Jump to content

Amnesiac je novi član NRG


kruko

Recommended Posts

nrg-amnesiac

NRG eSports je profesionalni esports sastav baziran u Kaliforniji sa League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Smite, Hearthstone i Rocket League sastavima. Tim je prevashodno postao poznat po tome što je jedan od investitora i poznati američki košarkaš Šakil O’Nil.

NRG je nedavno osnovao i Hearthstone odeljenje, i to tako što je njihov prvi član postao Amaz, što je otvorilo pitanje šta će se uopšte desiti sa Amazovim timom Archon, kada ga je i sam vlasnik napustio.

Jedini ozbiljni Hearthstone igrač u Archonu u tom trenutku je bio mladi Amnesiac, Hearthstone “čudo od deteta” koji je zasijao tokom prethodne godine i onda ove godine pokazao zašto je tu, osvojivši Americas Winter Championship. Postavilo se pitanje šta će biti sada sa njim, posebno pred BlizzCon, sada kada Archona više nema, i ovog vikenda smo konačno dobili odgovor – Amnesiac je pratio svog bivšeg šefa, i sada su zajedno saigrači u timu NRG.

William ‘Amnesiac’ Barton, kako je puno ime ovog petnaestogodišnjaka, će prvu priliku da predstavlja novi tim imati ni manje ni više nego na BlizzConu 2016, u borbi za titulu šampiona sveta i deo nagradnog fonda od milion dolara. On je i naš izbor za favorita i nadamo se da će nam doneti svih 6 packova!

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...