Jump to content

Titani su tema nove Hearthstone ekspanzije?


kruko

Recommended Posts

titans-warcraft

Još oko dve nedelje nam je ostalo do BlizzCon 2016 kada ćemo otkriti ime i temu nove Hearthstone ekspanzije, i već sada su nestrpljivi fanovi krenuli da spekulišu oko toga šta bi to moglo da bude.

Trenutno glavna i aktuelna teorija je da će to biti ekspanzija sa Titanima u glavnoj ulozi, na osnovu par dokaza i labavih teza.

Ključni dokaz je sličan onome kojim su se fanovi poslužili prilikom dokazivanja da je Karazhan nova avantura. Ukoliko potražite domen thetitans.com  na sajtu whois.net, videćete da je registar i datum promene isti kao i kod Karazhana, godaddy.com  i 26. jul.

domen-registrovan

Ovo se i tematski nekako uklapa sa prethodnom velikom ekspanzijom sa početka ove godine, Whispers of the Old Gods, jer su titani i stari bogovi zakleti neprijatelji. Ben Brode je jednom prilikom čak i rekao da su prvobitno krenuli da rade zajedničku ekspanziju ove dve teme, slično poput Goblins and Gnomes, ali su onda videli da svaka ova tema ima dovaljno materijala da bude samostalna.

Patuljak koji se danas pojavio na stranici za glasanje za Hearthstone šampiona, a koga možete videti ispod, takođe može da bude mali hint na temu nove avanture, jer su patuljci tradicionalno povezivani sa Keeperima i “zemljanima” od kojih su nastali, a koje su ostavili Titani da čuvaju Azeroth.

hearthstone-champ

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...