Jump to content

Glasajte za vašeg Hearthstone favorita na BlizzConu i osvojite packove


kruko

Recommended Posts

hearthstone-champ

BlizzCon Hearthstone šampionat nam je iza ugla, i već krajem oktobra će početi preliminarna grupna faza, koja će trajati od 25. do 30. oktobra.

Najboljih 16 svetskih Hearthstone igrača je tokom godine izborilo svoje mesto na ovom prestižnom i najvećem Hearthstone turniru u borbi za večnost i deo nagradnog fonda od milion dolara.

Blizzard je rešio da sve fanove Hearthstone svetskog prvenstva počasti na zanimljiv način. Izaberite vašeg favorita za titulu šampiona i za svaki meč koji on pobedi tokom trajanja šampionata dobijate po jedan The Grand Tournament pack! Plus dobijete TGT pack samim izborom vašeg favorita (izbor se vrši dva puta, jedan sada pred grupnu fazu takmičenja i jedan izbor pre početka plejofa).

Kada se završi BlizzCon, na vašem nalogu ćete dobiti onoliko pakova koliko je puta pobedio vaš favorit, plus dva packa zato što ste učestvovali u izboru favorita.

Ovo je zanimljiv način Blizzarda da časti takmičare i ujedno privuče veću pažnju publike pred predstojeće Hearthstone svetsko prvenstvo, jer će sada možda i oni koji nisu bili zainteresovani da prate šampionat, čisto da bi videli kako se njihovi favoriti drže i koliko će packova dobiti.

Da bi učestvovali u izboru vašeg favorita, dovaljno je da se ulogujete na battle.net sa vašim nalogom i OVDE izaberete za koga ćete glasati.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...