Jump to content

Adria Masters #1 (Online + Lan CS:GO Turnir)


Glly

Recommended Posts

zCvK6.png

Pozdrav svima,

obzirom da sada u nasoj zemlji postoji studio za igranje 5na5, odlucili smo da malo vise paznje posvetimo domacoj i balkanskoj sceni.  

Seriju turnira koje cemo praviti do kraja ove i pocetkom sledece godine nazvali smo Adria Masters. Prvo Lan finale Adria Mastersa bice odrzano 26 i 27 Novembra u efragovom studiju.

Lan Finale: 8 ekipa (4 pozvane - HSBG, GODS.Hungary, Guerrilla Method, TheOverpowered), za ostala 4 slota borice se 32 tima kroz online kvalifikacije.
Online kvalifikacije: 32 tima
U lanu: 2 grupe po 4 ekipe GSL + single elimination playoff
Ucesce za online deo: 2500RSD
Nagradni fond: 61.000 RSD

Timovi:

1. HSBG
2. GODS.Hungary
3. Guerrilla Method
4. TheOverpowered
5. vF - Uplatili
 

Potrudicemo se da do lan zavrsnice pronadjemo sponzore kako bi smo povecali nagradni fond. Takodje svaki turnir ce imati 2,3 ekipe koje nisu sa prostora ex-jugoslavije kako bi smo turnir ucinili sto jacim i kako bi se nase ekipe nadmetale sa sto boljim timovima. Verovatno sam propustio neke od informacija, ali trudicu se da odgovorim na sve. Prijave za sada mozete slati ovde u inbox, dok ce do kraja nedelje biti gotov i sajt za prijave.

Edited by Glly

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Ostavice k1d do veceras format za online kvali, pozvana je ekipa Guerrilla Method od nasih, sledeci turnir ce biti neko drugi, iNation je do sada bio pozvan na svakom nasem turniru, zelimo da od sada svaki put invite damo drugoj ekipi. 

 

od sada mozete da se prijavite i na ovom linku: efrag.tv/prijava

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Kostinhoo said:

Po cemu su odredjivani invajtovi za strane ekipe i kako to da od nasih ination nisu dobili invajt?

Niste ostavili nikakav info za format online kvalija

Svaka drzava ima po jedan slot, ove ekipe su trenutno bile slobodne u tom periodu (govorimo o stranim ekipama) zato su pozvane, a isto tako zelim da pruzimo nekim novim ekipama sansu da se takmice i da pokazu sta znaju.

Srbija je imala jedan slot, GM je dobio taj slot zbog dobrih rezultata u zadnje vreme, zelimo momcima da damo neki podsticaj da nastave da igraju i da uvide da njihov trud nije prosao ne zapazen. 

Sto se tice online kvalifikacija, one ce se igrati 19 i 20 novembra, ukoliko bude 32 ekipe igrace se 8 grupa po cetiri ekipe po sistemu svako sa svakim bo1, nakon toga single elimination bo3 playoff, dok ne dobijemo 4 ekipe koje ce se pridruziti pozvanim na lan finalu.

Ukoliko bude 16 ekipa, skoro ista stvar samo cemo imati 4 grupe po 4 ekipe, a ukoliko bude negde izmedju 16 i 32 ekipe, u zavisnosti od broja ekipa prilagodicemo sistem takmicenja na osnovu toga broja.

Lep pozdrav!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...