Jump to content

Stiže Heroic Tavern Brawl


kruko

Recommended Posts

heroic-brawl-12-wns

Dosadni su vam nedeljni brawl izazovi? Previše su kežual? Ladder vam više ne deluje uzbuljivo?

E, pa da vas vidimo sad momci i devojke! Blizzard je sinoć objavio novi Hearthstone mod, odnosno privremeni brawl koji će ove nedelje zameniti standardni besplatni brawl.

Zove se Heroic Brawl i funkcionisaće kao arena u tim smislu da ćete uplatiti učešće i moći da gurate do 12 pobeda ili do 3 poraza, nakon čega se vaš Brawl završava, ali ćete moći da uplatite novu turu.

Učestvujete tako što pre nego što započnete borbe, u Brawlu napravite jedan deck sa Standard kartama i kada budete gotovi taj deck je zaključan, odnosno ne možete ga menjati dok ne završite run.

Ono što je trik sa Heroic Brawl je njegova izuzetno velika cena – 10 dolara ili 1000 golda za jedan run.Ideja je, kako kažu developeri, da ovaj Brawl nije za prosečnog Hearthstone igrača, već da samo najbolji i najsigurniji u sebe igrači pronađu izazov u njemu i uzmu učešća.

Ideja je da se oseti adrenalin turnirskog učešća, pa su i nagrde koncipirane tako da najbolji dobijaju najbolje nagrade dok će loši dobiti znatno manje nego što su uložili, što će u startu oterati mnoge igrače od ovoga. Nagrade za 12 pobeda možete videti na naslovnoj slici, a tabelu nagrada za svaki skor možete videti na kraju vesti.

Ovim Blizzard svakako želi da testira budući turnirski mod, kako će se primiti kod igrača i da li će ovakav sistem biti dobar, ali isto tako mislimo da je ovo i jeftin način Blizzarda da izvuče gold od igrača koji štede za novu eksapanziju, i tako ih natera da potroše više novca.

Čak 1000 golda/10 dolara je zaista izuzetno skupo učešće, a imajući u vidu da su najbolje nagrade samo za baš najbolje, retko ko će iz ovog Brawla izaći zadovoljan, ali ne možemo poreći da su izazov i adrenalin tu (neko je pomenuo ilegalno kockanje?)

Biće zabavno gledati popularne strimere kako igraju Heroic Brawl, a naše čitaoce savetujemo da dobro razmisle pre nego što reše da potroše 1000 golda na ovo.

heroic-brawl-nagrade

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...