Jump to content

Elements Pro uspešno startovao kvalifikacije za The Summit 6


Lucky

Recommended Posts

dota_luna_dota2walls-com

U prvoj fazi evropskih kvalifikacija za poznati turnir, domaći predstavnik savladao beloruskog predstavnika Power Rangers.

U prvoj rundi Elements Pro je praktično dobio partiju između 12tog i 14tog minuta sa dve kompletne eliminacije protivničkog tima. Prvi okršaj se desio na Radiant strani, kod Secret Shopa blizu oflejna, a zatim posle korišćenja dima u Dire džungli, gde je domaći predstavnik imao sreće da naleti na kompletan protivnički tim. Usledio je Chronosphere na nekolicinu protivničkih igrača praćen Luninom Eclipse magijom. Posle toga Power Rangers nisu mogli da zaustave Lunu koja je dovoljno ojačala da je sa lakoćom demolirala protivničku bazu.

U drugoj rundi Power Rangers su bili spremni za ponovno biranje Lune od strane Elements Pro tima, birajući Puck i Elder Titan kombinaciju. Iako su propustili prvu šansu u sredini igre da nadigraju Elements Pro, nekoliko timskih obračuna u kome je Puck dominirao je dalo dovoljno prostora za Morphlinga da dođe do predmeta koji su mu potrebni da postane ozbiljna pretnja.

U trećoj rundi, domaći predstavnik je izabrao Slarka, a zatim i lutajućeg Earth Spirit heroja. Zanimljiv izbor Faceless Void heroja u srednjoj stazi i izborom Echo Sabre predmeta se pokazao kao profitabilan potez, jer nije dozvoljeno protivničkom Outworld Devourer heroju da se razmaše.  Disruptor i Earth Spirit su obezbedili većinu eliminacija i partiju su završili sa preko 20 asistencija, dok je Slark završio rundu sa rezultatom 15-1-8. Bez smrti na Faceless Void i Dark Seer herojima Elements Pro je pobedio Power Rangers sa 2-1.

U sledećoj rundi prve faze evropskih kvalifikacija za The Summit 6, Elements Pro dočekuje pobednika meča F.R.I.E.N.D.S. protiv Kaipi.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...