Jump to content

Beastyqt ubedljivo prvi u grupi, obezbedio put u Šangaj!


Recommended Posts

beastyqt

Beastyqt, srpski StarCraft 2 predstavnik na evropskom WESG u Kijevu, odlično je startovao ovaj šampionat i sa ubedljivim skorom od 4-0 je zauzeo prvo mesto u grupi A, čiji su mečevi bili prvi na rasporedu danas.

Beastyqt je imao izuzetno tešku grupu u kojoj su se nalazio Nemac ShoWTimE i Holanđanin Harstem, igrači koji su ove godine imali odlične rezultate, ali im to nije pomoglo danas protiv Beastyja koji je bio prosto nezaustavljiv.

Otvorio je sa pobedom od 2-0 u Terran mirroru protiv Španca IBIMarine, da bi zatim protiv Harstema, nakon početnog poraza na Frozen Temple, uspeo da ostane fokusiran i preokrene na 2-1.

Francuz Dayshi bio je treći protivnik u grupi sa Beastyqt, protiv koga je opet uzeo “čistu” pobedu od 2-0.

Poslednji meč bio je i sa verovatno najtežim protivnikom u grupi, Nemcem ShoWTimE, koji je ujedno bio i borba za prvo mesto u grupi. Odlično je otvorio Beasty i poveo sa 1-0, ali je u drugoj pratiji u odlučujućem trenutku nesrećno izgubio Medivace, pa je njegova Bio kompozicija ostala izuzetno ranjiva, što je ShoWTimE osetio i iskoristio za puš koji je rezultirao pobedom i rezultatom 1-1.

Ipak, Beasty je opet ostao pribran i uspeo da u odlučujućem meču u grupi, na mapi Galactic Process, uzme pobedu za 2-1 i prvo mesto u grupi, koje ga je odvelo direktno u četvrtfinale i samim tim u top 8, što mu je već obezbedilo plasman na WESG svetski prvenstvo, krajem ove godine u Šangaju.

Čestitamo Aleksandru, i pratićemo i sutra njegove rezultate u plejofu šampionata u Kijevu!

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...