Jump to content

Stigao je jesenji Dota2 Battle Pass


Lucky

Recommended Posts

dota2_bostonmajorbattlepass

Novi Major donosi i novi Battle Pass. Vreme je da ponovo podižemo nivo istog, za razne kozmetičke nagrade.

Valve je objavio novi Battle Pass kojim obuhvata najavljen Dota2 Boston Major. Ova šarenica  će, dakle, trajati do decembra. Novi, zeleni Battle Pass, ima sve zanimacije koje je imao i prethodni. Praćenje pobeda, otključavanje kozmetika putem uspešno obavljenih zadataka u mečevima, omraženi rulet sa Crystal Maiden, i mnoge druge kozmetičke nagrade, koje ćete otključavati kako nivo vašeg Battle Passa raste, samo su deo zabave.

Ponovo je tu i vikend Battle Cup, gde sa svojim prijateljima možete napraviti tim i takmičiti se za vredne i ekskluzivne nagrade. Dodata je i alatka za pravljenje tima, koja će olakšati pripreme za Battle Cup.

Valve je produbio Battle Cup takmičenja, te ako vaš tim ostvari dobre rezultate, bićete pozvani na Championship Cup na kraju Battle Pass sezone. Čak i Tier 8 timovi će imati šanse da se takmiče za jedno od  4 mesta za Spring Major Battle Cup kvalifikacije, gde će pobednici direktno učestvovati u u Spring Major regionalnim kavlifikacijama.

Nova zakrpa, sa kojim je došao i Boston Major Battle Pass, sadrži i poboljšanju sekciju o učenju raznih mehanika u Doti, kao i poboljšani i pregledniji listing svih predmeta dostupnih herojima u samom meču.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...