Jump to content

Naš BeastyQT se pridružio timu mYinsanity


Recommended Posts

beastyqt

Aleksandar “BeastyQT” Krstić  je naš profesionalni StarCraft 2 igrač, koji je već godinama prepoznatljivo lice na StarCraft 2 sceni.

Ovog juna je napustio tim True eSport i nakon toga je usledio period igranja bez tima, ali takve stvari igračima StarCraft 2 ne smetaju previše, ByuN je najbolji dokaz.

Periodu igranja bez tima je došao kraj, švajcarski tim mYinsanity je objavio na svom sajtu da su potpisali ugovore sa dvojicom StarCraft 2 igrača, a jedan od njih je BeastyQT. U izjavi sa mYi sajt, Beasty kaže da je veoma sraćen što je posle par meseci našao pravi tim u kome će se osećati odično, i da se raduje skorašnjoj poseti timskoj kući u Švajcarskoj.

Priliku da predstavlja novi tim, naš Terran će imati već na završnom evropskom WESG turniru u Kijevu, gde će probati da izbori mesto za put u Šangaj na WESG, krajem ove godine.

Pored Beastyja, za mYinsanity je potpisao i Thomas “ShaDoWn” Labrousse, ovaj mladi francuski Protoss igrač igra takmičarski Sc2 od 2013. godine, i počeće sa aktivnim strimovanjem za tim i nastaviti da igra u nižim ligama, kako bi izgradio još iskustva.

Veliku pomoć će mu pružiti najveće StarCraft 2 ime ovog tima, njegov zemljak PtitDrogo, koji je produžio ugovor sa timom na godinu dana. Ptit kaže da je veoma zadovoljan njegovim vremenom provedenim u mYinsanity, ali da je i pored solidnih rezultata ove godine generalno lično nezadovoljan što mu je za dlaku izmakao plasman na BlizzCon, i da će sledeće godine još više raditi na tom cilju.

Tim mYinsanity su napustili Serral, BlysK i Winter, zbog obaveza poput fakulteta i vojske.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...