Jump to content

Hydra se zbog ženidbe povlači sa BlizzCona i Sc2 scene


Recommended Posts

hydra

Legendarni korejski StarCraft 2 igrač staje na ludi kamen ove jeseni, i time stavlja tačku na svoju progejming karijeru.

Hydra je jedan od najpoznatijih “zapadnih” Korejaca na sceni, uz igrače kao što su Polt, Violet i Masa.

Već dugi niz godina predstavlja ROOT gaming uspešno na velikim svetskim turnirima, a ove godine je osvojio prvi DreamHack na američkom tlu u Ostinu, i ostvario zapažene rezultate na WCS šampionatima.

Zahvaljući zbirno dobrim rezultatima ove godine, sakupio je dovaljno WCS poena da sebi obezbedi mesto na najbitnijem i najvećem StarCraft 2 događaju godine, svetskom šampionatu na BlizzConu.

Međutim došlo je do problema sa rasporedom, jer je Hydra već isplanirao i svoju svadbu u isto vreme kada će biti održan i BlizzCon šampionat. Blizzard i Hydra su pokušali da nađu zajednički dogovor, ali kako do toga nije došlo, Hydra je morao da otkaže svoje učešće na ovogodišnjem šampionatu.

Umesto njega, na završni događaj će biti pozvani Kim ‘viOLet’ Dong Hwan i Mikolag ‘Elazer’ Ogonovski, koji dele mesto ispod Hydre. Da stvari se nisu završile na lošoj osnovni, pokazuje i odluka Blizzarda da pozovu Hydru da učestvuje na šou mečevima, koji se neće poklapati sa njegovom svadbom.

Zajedno sa ovim odustajanjem vrlo brzo je i stigla Hydrina objava da je rešio da napusti profesionalni esport, i da će se sada posvetiti porodici koju uskoro osniva, ali da će i dalje ostati uz StarCraft 2 kao običan igrač i fan.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...