Jump to content

OTK Worgen je možda mrtav, ali tu je “zamena”


kruko

Recommended Posts

charge

Sa kartom Charge nakon nerfa više ne možete napadati protivničkog heroja u tom potezu, ali to ne znači da se to ne može zaobići.

Nakon jučerašnjih nerfova u Hearthstoneu, karta Charge je promenjena tako da sada košta jednu manu i više ne daje +2 attack, ali zato sada sa njom u tom potezu minion na koga je odigrate više ne može da napada protivnika, već samo minione.

Ovo efektivno znači da je svaki oblik OTK (One turn kill/ubistvo u jednom potezu) decka sa Charge kartom mrtav, prevashodno popularni OTK Worgen Warrrior, ali i neki Patron deckovi koji su igrali Arcane Giante sa Charge, kao alternativne finišere.

Međutim ljudi su se dosetili iz zabave da isprobaju jednu novu vrstu OTK decka, takođe sa kartom Charge. Verovatno se pitate kako je to moguće, ali odgovor je vrlo jednostavan – Mogor’s Champion.

175266889457f373ec540e0882187815_w640.pn

 

 

Ovaj 6 mana 8/5 minion ima negativnu stranu da postoji 50% šansi da napadne pogrešnog neprijatelja u odnosu na onog koga ste izabrali. Negativna strana je u slučaju ovog špila zapravo pozitivna, jer to znači da ukoliko odigrate Charge na njega i napadnete nekog miniona, i dalje postoji šansa da se on predomisli i napadne direktno protivnika u “facu”.

Naravno, ovakav deck je daleko čak i od prosečnog, kamoli ozbiljno takmičarskog, ali je svakako jedna od zabavnijih stvari koje smo videli u poslednje vreme, i izazov koji ćemo svakako probati da ostvarimo.

 

 

 

 

Pogledajte u videu ispod kako to izgleda:

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Ovo definitivno moram da isprobam :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...