Jump to content

Balkan Tube Fest CS GO turnir


rur_bot

Recommended Posts

guerilla-method

Kraj odličnog turnira u okviru BalkanTube Fest! Ekipa Guerilla Method odigrala je fantastičan turnir i osvojila isti, a u velikom finalu savladali su sa 2:0 posle velike borbe ekipu Project Lunacy.

BalkanTube Fest CS:GO turnir, Finale:
Project Lunacy 0:2 Guerilla Method

Mape : de_cbble 10:16 , de_cache 15:19

Guerilla Method : nexa 46 (1.16) , NK 54 (1.33) , k0ja 52 (1.23) , HOLMES 40 (1.06) , k1ng0r 41 (1.01)

Project Lunacy : Slayness 42 (0.93) , fajkus 19 (0.46) , Impulse 45 (0.97) , UNTOUCHED 47 (0.99) , skovA 36 (0.83)

*fragovi (rejting)

Veliko finale turnira u „Sava Centru“ počelo je izvrsno za Project Lunacy koji je u prvim rundama prikazao isti žar u igri kao i u duelu sa iNation-om. Dušan „UNTOUCHED“ Milutinović otpočeo je rundu pištolja sa tri fraga za svoj tim, imali su i jedan dobar plant i uskoro su imali prednost od 4:0 . Prve poene Guerilla Method upisao je u petoj rundi i smanjio rezultat samo na kratko na minus tri, pošto je ekipa Project Lunacy uzela naredne dve i povećala prednost. Ali „vatra“ Project Lunacy se polako gasila na cbble-u, a tim Guerilla Method uskoro se malo primirio i polako vremenom spustio rezultat, ali je Project Lunacy u drugo poluvreme ušao sa prednošću. Guerilla Method-u je više prijalo igranje na T strani, pogotovo Filipu „k0ja“ Kojiću koji je trostrukim fragom poveo svoj tim u odlučujući preokret. Malo „nexa“, malo „h0lmes“ malo „k1ng0r“ malo „NK“ i „k0ja“koji je predovodio „gerila ofanzivu“ koju Project Lunacy na cbble-u nije izdržao. 10:1 bio je odnos u osvojenim rundama u korist „Gerilla Method“-a, a u ukupnom skoru sada je stajalo 1:0 (16:10 cbble).

Meč se nastavio na cache-u a usledila je prava drama i jako neizvesna mapa. Tim Guerilla Method bolje je krenuo na T strani i prve tri runde na novoj mapi uzeli su i poveli sa 3:0. Project Lunacy odgovorio je na sve to sa svoje dve uzete runde, a posle „bokserke razmene udaraca“, Guerilla Method je prelomio poluvreme serijom od četiri uzastopne runde i na poluvremenu „gerilci“ su imali prednost – 10:5. Do 13:5 su povećali svoju prednost, da bi sedam narednih rundi uzeo tim Project Lunacy. Ta borba i drama, dovela je do prvog produžetka na turniru i eto ujedno u finalu. Ipak, nije bilo nikakve drame u produžetku. Nemanja „NK“ Krstić bio je ključan faktor u pobedi na cache-u, sa 31 fragom. Na kraju meča bilo je 19:15 za Guerilla Method koji je odigrao turnir fantastično, imao sve pobede i na kraju zasluženo osvojio turnir. Project Lunacy nije mogao da ponovi partiju iz polufinala, ali mogu bii zadovoljni učinjenim u „Sava Centru“.

Guerilla Method šampion je BalkanTube Fest CS:GO turnira.

Izveštaj preuzet sa: cs-go.rs

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...