Jump to content

ByuN se pridružio timu Expert


Recommended Posts

byun-expert

Jedna od najvećih esports priča ove godine jeste GSL titula koju je ByuN uzeo ovog septembra. U pitanju je prvi igrač u istoriji koji je ovo prestižno takmičenje osvojio igrajući bez ikakvog tima iza sebe, što ga je, uz njegovu skromnu pojavu i ponašanje, učinilo jednim od najpopularnijih StarCraft 2 igrača trenutno.

The One Man Army, kako su ga mediji nazvali, više neće biti sam u svojim poduhvatima, jer je u nedelju pristupio mladom nemačkom esports sastavu Team Expert.

Expert u svojim redovima već ima dva kvalitetna Sc2 igrača, koji se trenutno nalaze u Koreji. To su Saša “Scarlett ” Hostin i Aleksandar “Bly” Svisjuk. U pitanju su jedni od najboljih foreigner igrača koji su zahvaljujući sponzorstvu ovog tima dobili priliku da odu u Koreju, gde će igrati i trenirati sa najboljim igačima iz ove zemlje.

CEO tima Expert, Uve “webmuGGle” Semnter, kaže da je veoma zadovoljan što su sklopili ugovor sa igračem takvog kalibra kao što je ByuN i da su njihovi ciljevi veoma visoki pred prestojeći BlizzCon šampionat, te da će omogućiti sve najbolje uslove ByuNu da se pripremi.

ByuN kaže da je nakon pobede na GSL imao puno stranih timova koji su mu prilazili sa ponudama za posao, ali da se odlučio za tim Expert, zato što je to bivši tim Acer u kome je igrao njegov idol Innovation, ali i zato što je za njih garantovao njegov izuzetno dobar prijatelj Cella, koji je imao i ulogu prevodioca u ovom dogovoru.

Za buduće planove kaže da je on jednostavan čovek i da mu je plan uvek da pobedi u svakoj sledećoj partiji.

Videćemo kako će se ByuN snaći u novom timu, jer je njegov poslednji tim, koji je napustio početkom 2015. godine, napravio dosta problema i nepoštovanja ugovora, ali to svakako nije bila renomirana ekipa kao što je tim Expert.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...